karriarguiden.se

Hos oss på Verisure kan du göra karriär inom försäljning från norr till söder, och vår säljstyrka växer! Det viktigaste för oss är vem du är, inte vad du gjort innan. Här får du hela sex veckors utbildning utspritt under dina första månader för att du ska nå din fulla potential oavsett förkunskaper.

Som säkerhetssäljare besöker du privatpersoner för kostnadsfri rådgivning om säkerhet för ett smartare hem, samt säljer och installerar tjänster hos dem. Du ansvarar för hela processen från bokningar och genomförande av kundbesök till avtalsskrivning och installation. Om du tar klivet in i rollen som Team Leader så ansvarar du för ett team av fältsäljare och kombinerar ditt egna försäljningsarbete med ett proaktivt arbete för att lyfta teamets prestation och nå uppsatta budgetmål. Du kan också välja att utvecklas till en toppsäljare hos oss. I takt med att vår organisation och den interna kompetensen växer finns goda möjligheter att ta ett större ansvar och gå vidare till nya roller - på hemmaplan eller utomlands.

Oavsett vilken väg du väljer får du självklart förstklassiga arbetsverktyg och förmåner på vägen.

Utbildning och support:
Du behöver inte kunna allt ifrån början. Vi ger dig kontinuerlig utbildning och coaching på olika nivåer så att du kan utvecklas åt det håll som passar dig.

Tjänstebil:
Du har bilen som ett av dina främsta arbetsredskap när du säljer och installerar till våra kunder. Vi har nybrandade bilar i toppskick.

Arbetskläder och redskap
Din uniform från pikétröja till ytterjacka är nydesignad 2019 i våra stolta, rödvita färger. Du får dessutom en ipad och demoprodukter i toppskick

Attraktiv lönemodell
Vi letar efter dig som sporras av att påverka sin egen lön, men värnar om att du ska känna dig trygg. Därför består din lön både av en garanterad del, provision och bonussystem. Du har kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

Säljkultur och resor
Vi har säljtävlingar med attraktiva priser, så som resor till Miami och Dubai. Vi sätter upp mål individuellt och tillsammans, och ser till att fira framgångar som ett lag!

OM Verisure:
Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 2,5 miljoner kunder och 10 000 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.

·         Grundat 1988

Bransch

Säkerhetssystemtjänster

Anställda

17 000

Huvudkontor

Linköping

Adress

GUMPEKULLAVÄGEN 8, 582 78

Webbplats

language

Sociala medier

Lediga jobb från Verisure

Företagssäljare till Securitas Directs kontor i Växjö

Växjö - 82 dagar kvar

Läs mer

Säljare till Nacka

Nacka - 82 dagar kvar

Läs mer

Säljare till Orust

Orust - 82 dagar kvar

Läs mer

Säljare till Munkedal

Munkedal - 82 dagar kvar

Läs mer

Säljare till Haninge

Haninge - 82 dagar kvar

Läs mer

Säljare till Ängelholm

Ängelholm - 82 dagar kvar

Läs mer

Säljare till Sundsvall

Sundsvall - 82 dagar kvar

Läs mer

Säljare till Piteå

Piteå - 82 dagar kvar

Läs mer

Säljare till Trollhättan

Trollhättan - 82 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Verisure

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor