karriarguiden.se

UCS One Economy

UCS One Economy är en fullskalig ekonomibyrå med tjänster för både stora och små företag. Vi har en bred kompetens som täcker hela ekonomiområdet och jobbar med allt från redovisning och lön till rådgivning och utbildning. UCS One Economy är en del av UCS-koncernen. Där ingår konsultbolag som erbjuder hållbara helhetslösningar inom hela IT-området samt företagsutveckling. Tillsammans skapar vi kundnytta genom framtidssäkra och skräddarsydda lösningar.

Vi söker alltid engagerade, professionella medarbetare som vill jobba tillsammans med oss på UCS One Economy. Som konsult hos oss blir du en del av en nytänkande, digital och kompetent arbetsplats där vi bryr oss om varandra och våra kunder.

Vi löser våra kunders utmaningar

Vi som jobbar på UCS One Economy har en stark gemensam ambition: att alltid hitta den bästa lösningen för varje kund. Vi gillar helt enkelt att lösa våra kunders utmaningar och bekymmer. Därför är många av oss nyfikna, framåt och lite modiga. Men framför allt har vi ett genuint intresse för kundens vardag och verksamhet. Det är det viktigaste.

Vi skapar långsiktiga relationer

Tillsammans med våra kunder skapar vi starka samarbeten med ett gemensamt förtroende. Vi bygger långsiktiga relationer där både medarbetare och kunder trivs, utvecklas och har kul på jobbet. Det gör vi genom att vara engagerade, effektiva och enkla att jobba med.

Vi har balans i vardagen

För oss är det viktigt med balans. Inte bara bland tillgångar och skulder. Utan också i vardagen, och livet. Därför jobbar vi med smarta, digitala lösningar och smidiga flöden. På så sätt ser vi till att tiden räcker till för alla och våra medarbetare får förutsättningar att göra sitt allra bästa och samtidigt må bra.

Vi är ständigt på jakt efter nya kompetenser och talanger!

https://www.linkedin.com/company/ucs-one-economy/

Bransch

Redovisningsbyrå

Anställda

60

Huvudkontor

Linköping

Adress

Teknikringen 4A, 583 30

Webbplats

language

Sociala medier

Lediga jobb från UCS One Economy

Erfaren ekonomikonsult

Linköping - 12 dagar kvar

Läs mer

Utbildningsinriktad Ekonomikonsult Linköping

Linköping - 12 dagar kvar

Läs mer

Lönekonsult Norrköping

Norrköping - 12 dagar kvar

Läs mer

Utbildningsinriktad Ekonomikonsult Norrköping

Norrköping - 12 dagar kvar

Läs mer

Ekonomikonsult

Norrköping - 12 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från UCS One Economy

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor