karriarguiden.se

Telenor

Fokus framåt

Vi befinner oss på en resa där målet är att forma den digitala framtiden. Vår drivkraft är att göra verklig skillnad i människors dagliga liv. Det är vår passion.

Hos oss finns en övertygelse om att innovation föds ur att våga fatta beslut utan att ha hela bilden klar för sig. Att våga testa och fela. Det är så vi utvecklas och det är så vi ser till att hela tiden vara relevanta och förutse behoven hos våra kunder.

Vårt ledarskap

Här möts alla av ett arbetsklimat som fokuserar på teamet, snarare än på individen. Vi tror på ett ledarskap som inspirerar och skapar förutsättningar för innovation och engagemang. Där flexibilitet är en självklarhet för att varje medarbetare ska få möjlighet att påverka sitt arbete. Och där alla uppmuntras att dela erfarenheter av både framgång och av motgång, för att lära av varandra.

Vår syn på mångfald stannar inte vid kön eller etniskt ursprung. Det handlar om representationen av alla människor - alla bakgrunder och perspektiv. Och olika kompetenser såklart. Vi vill att våra medarbetare ska spegla hela den mänskliga upplevelsen.

Våra värderingar

De kan tyckas självklara, men tål att upprepas. Det är vad vi önskar av alla som jobbar här, både i relationen till sina medarbetare och till våra kunder.

Vi håller vad vi lovar

Vi visar respekt

Vi gör det enklare

Vi inspirerar

 

Bransch

telekommunikation

Anställda

35 000

Huvudkontor

Fornebu, Norge

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Telenor

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor