karriarguiden.se

 

  Tanums kommun - Omsorgsförvaltningen

Tanums kommun - Omsorgsförvaltningen

 
Välkommen till Tanums kommun - den vidsträckta kommunen vid havet! Tanums kommun är till ytan Bohusläns största kommun med små kända kustsamhällen som Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Tanum ligger strategiskt ca 1,5 h bilväg från Göteborg och Oslo. Tanums kommun är kommunens största arbetsgivare med fler än 1300 medarbetare fördelar på flera hundra olika yrkesroller. Tillsammans ger vi god service och skapar bra dagar för Tanumsborna. Hos oss får du jobba med sånt som är viktigt på riktigt. Vi är livskvalitet.   
 
 

Omsorgsförvaltningen är till för att möta människors skiftande behov av stödinsatser. Vi ska ge service och ansvara för myndighetsutövning. Vi har ett särskilt ansvar för svaga grupper. Barns bästa ska alltid beaktas.

Vårt arbete styrs i första hand av socialtjänstlagen (SoL), Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) samt hälso- och sjukvårdslagen (HSL).

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och
syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Välkommen med din ansökan! 

 

 
 
 
Bransch

Hälsa

Anställda

1630

Huvudkontor

Tanum

Lediga jobb från Tanums kommun - Omsorgsförvaltningen

Timvikarier i bemanningsenheten

Tanum - 24 dagar kvar

Läs mer

Undersköterska till korttidsverksamheten

Tanum - 6 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Tanums kommun - Omsorgsförvaltningen

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor