karriarguiden.se

Täby Friskola

På Täby Friskola strävar vi efter ett gemensamt förhållningssätt där vår värdegrund är väl förankrad hos både elever och medarbetare. Vi värnar en tillgänglig lärmiljö där alla elever och medarbetare erbjuds möjlighet att utvecklas och känna stolthet för den man är.

Täby Friskola är Täbys äldsta friskola med elever från F-klass till åk. 9. Vi har ca 900 elever fördelade på sex mindre enheter, runt om i Täby.

Våra servicefunktioner i form av IT-support, vaktmästarteam och HR bidrar till den goda kvalitén på vår arbetsplats. Vi har dessutom ett mycket uppskattat elevhälsoteam bestående av skolsköterska, kurator, specialpedagoger/ speciallärare, skolpsykolog samt rektor.

Lokalt beslutsfattande är nyckeln till skolans framgång. Täby Friskola har en decentraliserad organisation som grundar sig på tanken att den kompetenta och engagerade läraren skall vara kaptenen i klassrummet. Lärarna stärks av att ta ett stort ansvar för klassen och vi ser till att anställa erfarna lärare som klarar av det jobbet. Lärarna skall få det bästa möjliga stödet i sitt arbete. Nedan kan du läsa mer om våra fantastiska lärare inom Täby Friskola.

Täby Friskola söker hela tiden efter nya medarbetare som vill vara med och utveckla skolan. Kontakta oss om du är intresserad av en anställning i ett företag som har målet att bli bäst på det vi gör.

Bransch

Utbildning

Anställda

80

Huvudkontor

Täby

Adress

Enhagsslingan 23, 187 40

Webbplats

language

Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

Cathrine Edholm Husebye

Enhetschef & Lärare i Dans

Malin Sävmarker

Lärare i Textilslöjd

Susan Croon

Förstelärare

Det unika med lärarna på högstadiet i Täby Friskola är att de verkligen försöker hitta vägar för att nå varje enskild elev. Varenda elev ska komma så långt som möjligt i sin egen utveckling. Vi anstränger oss för att väcka nyfikenhet och lust att lära.

Under mina år på Täby friskola har jag sett en enorm fördel med att jobba i små enheter där alla känner alla. Det skapar trygghet både för elever och pedagoger. Den största glädjen, utmaningen och inspirationskällan i undervisningen är eleverna. Att hitta nya vägar i undervisningen så att alla känner att de lyckas. Att de vågar ta nästa kliv och utmana sig själv i sitt eget lärande. Jag vill låta eleverna upptäcka och uppleva slöjdens alla möjligheter och utmaningar.

Täby Friskola ger barnen struktur, arbetsro och engagerade lärare som förstår att alla barn är olika och därför måste vi vara flexibla som lärare och tycka det är roligt att alltid hitta nya sätt för barnen att ta till sig kunskap. Täby Friskola visar mig tillit och ger mig möjligheter att utvecklas.

Missa inga jobb från Täby Friskola

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor