karriarguiden.se

Södertörns högskola

Södertörns högskola är ett lärosäte i Stockholm som utbildar, forskar och samverkar för en hållbar samhällsutveckling. Campusområdet ligger i Flemingsberg, 19 minuter med pendeltåg från Stockholms central.

Vi har 11 000 studenter och erbjuder cirka 70 program och 250 kurser. Utbildning och forskning bedrivs inom humaniora, samhällsvetenskap, teknik och naturvetenskap. Vi erbjuder också polisutbildning och lärarutbildning med interkulturell profil. Mycket av forskningen handlar om frågor som rör Östersjö- och Östeuropaområdet.

Hos oss blandas ämnen, perspektiv, människor och erfarenheter. Här finns de nyfikna och de ifrågasättande. De som söker oväntade kombinationer, utveckling och utmaningar. Här korsbefruktas verklighet och vetenskap.

Södertörns högskola är ett lärosäte med innovativa arbetssätt och attraktiva utbildningar. Här ryms - förutom studenter - också lärare, forskare samt administrativ personal. Kanske vill du bli en av oss? 

Om du är nyfiken på hur det är att arbeta på Södertörns högskola, se vad våra medarbetare säger nedan. Där kan du läsa om några personligheter som berättar om sina tankar och intryck.

Bransch

Utbildning

Anställda

900

Huvudkontor

Huddinge

Adress

Alfred Nobels allé 7, 141 89

Webbplats

language

Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

Mikael Mannelin

Specialist

Jenny Berglund

Forskare

Ali Hajighasemi

Lärare

"Jag gillar att Södertörns högskola är en stor arbetsplats med mångfald. Man får träffa väldigt många olika människor och komma i kontakt med olika funktioner och ämnestraditioner. Som anställd kan man också pilla russinen ur kakan då man ständigt blir uppmuntrad att hänga med i de många och intressanta evenemang som högskolan anordnar."

"Det är en spännande miljö! Alla vill visa vad högskolan går för och visa att vi trots att vi är en ung högskola ligger i framkanten både nationellt och internationellt. Det finns mycket vilja och framåtsträvande. Att högskolan inte är så gammal gör också att vi har möjlighet att bygga upp undervisningen precis så som vi vill ha den just nu. Vi kan anpassa innehållet till dagens samhälle."

Södertörns högskola har en spännande sammansättning av studenter, lärare och personal. Här studerar och arbetar människor från hela världen.

Missa inga jobb från Södertörns högskola

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor