karriarguiden.se

 

Vi vill skapa framtidens arbetssätt

På Relight drivs vi av att utmana det ineffektiva, monotona och krångliga. Det som så ofta står i vägen för att du, dina medarbetare och kunder skall kunna fokusera på det som är viktigt, värdefullt och inspirerande.

Vi fokuserar på digitalisering av det som utgör livsnerven i alla verksamheter; arbetet som individerna utför. Vi tror att människor med passion för sitt arbete skapar framgångsrika organisationer. Men dubbelarbete, administrativ överlastning och bristande arbetssätt riskerar att kväva engagemang och drivkraft. Det vill vi ändra på. Vi vill skapa framtidens arbetssätt, eller som vi uttrycker det: REDESIGNING WORK.LIFE. Och vi har höga ambitioner: Vi vill bli bäst i Sverige på att, genom automatiserade och digitaliserade processer, möjliggöra att fler får göra mer av det de brinner för.

För att undvika att ”uppfinna hjulet igen” och istället fokusera vårt arbete där det skapar som mest nytta utgår vi huvudsakligen från tre plattformar. K2UiPath och Outsystems skapar tillsammans en komplett infrastruktur för digitalisering och automatisering av alla typer av verksamheter och utmaningar. Det i kombination av vårt sätt att arbeta, gör att du snabbt kan få kraften direkt in i verksamheten, där du vill ha den.

Bransch

Datakonsultverksamhet

Anställda

15

Huvudkontor

Örebro

Webbplats
Relight
Sociala medier

Lediga jobb från Relight

Digitala processutvecklare i Dalarna

16 dagar kvar

Läs mer

Lösningsorienterad systemutvecklare som vill digitalisera organisationer

16 dagar kvar

Läs mer

Relight i sociala medier

Missa inga jobb från Relight

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor