karriarguiden.se

Peab Anläggning AB

Anläggning

Infrastruktur knyter samman människor, städer och länder. Anläggningsprojekt skapar dessutom nya jobb och ny infrastruktur kan vara avgörande för ett områdes ekonomiska välbefinnande.

Peab är ett av de största bygg- och anläggningsföretagen i Sverige. I samband med infrastruktursatsningar har vi därför både viljan och kapaciteten att vara en betydande anläggningsaktör.

För oss i Peab innebär anläggning att bygga väl fungerande och hållbara samhällen, både med dagens mått mätt och inför framtiden. I nära samverkan med våra kunder och tack vare hela vår samlade, rikstäckande kompetens, kan vi erbjuda anläggningsarbeten i alla olika storlekskategorier.

Vi kan bygga vägar, broar, järnvägar och tunnlar, men också hamnar, energianläggningar och grundläggning av vindkraftverk. Vi står för utveckling och förnyelse i stadsmiljön, industribyggnation, grundläggningar av byggnader och exploateringsområden.

Vatten- och avloppsanläggningar ryms också inom vårt område, liksom kabel- och ledningsarbeten. Givetvis är vår ambition att allt inom anläggning sker med så liten miljöpåverkan som möjligt.
 

Vi vill att branschen – och Peab – ska återspegla det samhälle vi lever i. Därför söker vi dig som vill vara med och skapa framtidens byggbransch.

Vi är många som jobbar i Peab. Alla har vi olika personligheter och uppgifter men är lika på ett sätt: vi hämtar kraft och inspiration från våra kärnvärden – jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig – i det vi gör varje dag. Det känns bra. Som medarbetare jobbar vi bättre tillsammans, utvecklas och har kul på jobbet.

Vi söker dig som är engagerad och ansvarsfull, och som vill vara delaktig i det spännande arbetet att bygga ett hållbart samhälle. Vi engagerar oss för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi är Nordens Samhällsbyggare – vill du dela det med oss?

Bransch

Anläggningsarbeten

Anställda

1500

Huvudkontor

Solna

Adress

Drottning Kristinas Esplanad 10, 169 28

Webbplats

language

Missa inga jobb från Peab Anläggning AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor