karriarguiden.se

 

  NIBE AB

Vill du jobba i en global koncern som bidrar till ett minskat klimatavtryck i världen?

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4 miljarder kronor per år och över 1 200 anställda. Huvudkontoret ligger där vi startade 1952, i Markaryd. NIBE AB består av NIBE Energy Systems och Contura (braskaminer) och ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som omsätter cirka 22 miljarder kronor och har cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder. 

NIBE AB är marknadsledande i Sverige och tillhör de ledande i Europa. Produktsortimentet består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm, för alltifrån privata hem till kommersiella fastigheter. 

Vår vision är att skapa hållbara lösningar i världsklass. Basen för det är vår breda kompetens inom produktutveckling, tillverkning och marknadsföring samt en verksamhet som präglas av öppenhet och ansvar.

Vi har formats av Nordens hårda miljö med starka klimatväxlingar, och vi har lärt oss att anpassa oss därefter. Oavsett om det är en kylig vinterdag eller en varm eftermiddag i sommarsolen behöver vi ett balanserat inomhusklimat som bidrar till en bekväm vardag oavsett väder. Vi värdesätter vårt nordiska arv genom att skörda naturens förnybara energi. Genom att kombinera det med ny smart teknik kan vi erbjuda effektiva lösningar som värnar om människa och natur. 

NIBE är inne i ett expansivt skede. Det betyder att vi de närmaste åren kommer att växa både i Sverige och internationellt och har behov av kompetensförstärkning.

Vi är visserligen ett stort börsnoterat bolag men med en familjär känsla. Vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Här finns en stark kultur av entreprenörskap och en passion för ansvarsfullt företagande. Nu söker vi engagerade kollegor för att stärka vårt team. Initiativkraft, ödmjukhet och sunt förnuft gör att du kommer att trivas hos oss. 

Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid.

Bransch

Tillverkning & Industri

Anställda

17 000

Huvudkontor

Markaryd

Webbplats
NIBE AB
Sociala medier

Lediga jobb från NIBE AB

MEKANIKER PÅ NIBE AB

Markaryd - 12 dagar kvar

Läs mer

ERFAREN PROJEKTLEDARE MED INRIKTNING AUTOMATION

Markaryd - 12 dagar kvar

Läs mer

WEBBUTVECKLARE TILL CONTURA/NIBE (FULL STACK)

Markaryd - 14 dagar kvar

Läs mer

NIBE AB i sociala medier

Missa inga jobb från NIBE AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor