karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Logosol AB

Efter 30 år på marknaden ökar efterfrågan stadigt och Logosol är ett av de ledande företagen i branschen.

Under 2020 ökade omsättningen med över 20% och vi inledde 2021 med den bästa januarimånaden någonsin. Logosol är ett företag i stark tillväxt.

Logosol bidrar till skaparglädje över hela världen och har ett sortiment som säljs i över 65 länder. Bolaget designar, producerar och säljer främst mindre sågverk till privatpersoner och företag. Sågverken har utvecklats till livsstilsprodukter med en stor grupp av influensers och nöjda användare som gör avtryck i sociala medier.

I Härnösand finns Logosols huvudkontor med drygt 40 anställda och med en omsättning på 130Mkr. Ett dotterbolag finns i Tyskland och återförsäljare representerar Logosol i övriga länder som t.ex. USA, Australien, Frankrike och UK.

Logosols är ett familjeägt företag med trygghet, glädje, gemenskap och lönsamhet som ledord. Företagets delägare beskriver företaget som en spännande och dynamisk arbetsplats och dess medarbetare som nytänkande och självgående med en bra laganda. Logosol är ett produktägande företag med ansvar för hela förädlingskedjan samt marknadsföring och försäljning till flera länder.

Bransch

Ej angivet

Anställda

40

Huvudkontor

Härnösand

Adress

Fiskaregatan 2, 871 33

Webbplats

language

Missa inga jobb från Logosol AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor