karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Region Dalarna

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans jobbar vi för länets utveckling och ett hälsosamt Dalarna. Vi erbjuder ett betydelsefullt arbete i en engagerad och trygg organisation som följer människor genom hela livet. Välkommen du också!

Jobba hos oss

Välkommen till Region Dalarna. Vi erbjuder många betydelsefulla jobb i en engagerad och trygg organisation som följer människor genom hela livet.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Hos oss jobbar cirka 8 500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är regionens största arbetsgivare och en viktig del av Dalarnas utveckling.

Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Förmåner

Vi vill att du ska ha ett hälsosamt arbetsliv och må bra hos oss. Vi erbjuder därför alla medarbetare friskvårdsbidrag och möjlighet att träna på våra anläggningar runt om i Dalarna. De senaste åren har vi byggt om och byggt till. Vi arbetar ständigt med att modernisera och utveckla våra lokaler för att bidra till en god arbetsmiljö.

Bransch

Hälsa & Sjukvård

Anställda

8000+

Huvudkontor

Falun

Webbplats

language

Missa inga jobb från Region Dalarna

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor