karriarguiden.se

Komatsu Forest AB

Komatsu Forest är en av världens största tillverkare av skogsmaskiner. Vi finns representerade på fem av världens kontinenter med ett nätverk av återförsäljare och egna säljbolag.

Vi har vårt huvudkontor i Umeå, och vi har två tillverkningsenheter, i Sverige och i USA. Våra egna företag finns i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Österrike, Frankrike, Storbritannien, Ryssland, USA, Australien och Brasilien. Vårt nätverk av återförsäljare representerar oss på alla andra viktiga skogsmarknader.

Vår omfattande serviceorganisation tar hand om maskinerna och ser till att de presterar optimalt under hela sin livslängd. Vi har verkstäder runtom i hela världen, varav 24 i Sverige. Våra servicebussar gör att vi snabbt kan ge assistans, bara i Sverige har vi 77 servicebussar. Vi har också maskin- och metodinstruktörer som hjälper våra kunder att maximera sin produktivitet, samt stödfunktioner för allt som rör våra maskiner och tjänster.

Korta fakta om Komatsu Forest

  • Grundat i Umeå 1961, som Umeå Mekaniska
  • Cirka 1 400 anställda
  • Huvudkontor i Umeå
  • Produktionsenhet för hjulgående maskiner och skördaraggregat i Umeå
  • Produktionsenhet för bandgående maskiner i Chattanooga, USA
  • Nettoförsäljning 537 miljoner euro 2018
  • Helägt av Komatsu Ltd of Japan

Vi älskar skogen, och möjligheten att forma framtidens skogsbruk. Genom innovativa produkter och tjänster gör vi arbetet med skog enklare, säkrare och mer lönsamt. Det har gjort att Komatsu Forest vuxit till en av världens ledande tillverkare av skogsmaskiner. Många av de innovationer som nu räknas som branschstandard har sitt ursprung hos oss och vi fortsätter – varje dag – att förflytta gränserna för vad som är möjligt. Bakom alla dessa framgångar finns våra anställda. 1 400 personer världen över delar visionen om att vara en oumbärlig samarbetspartner för professionella skogsmaskinsägare. Tillsammans strävar vi efter att vara marknadsledande inom innovationer, miljö och kvalitet.

I vår organisation finns ett 40-tal olika yrkesgrupper där allt från konstruktörer, programmerare, produktionstekniker, ekonomer, inköpare och logistiker till säljare och servicetekniker har en viktig del i hur kunden upplever vårt erbjudande. Och det är här du och din karriär kommer in i bilden. Hos oss finns stora möjligheter att utvecklas. Vi kan lova att du kommer till en innovativ och internationell miljö, där driv och eget ansvar premieras och närheten till marknaden gör varje dag spännande.  

Instagram

https://www.instagram.com/komatsuforestofficial/?hl=sv

LinkedIN

https://www.linkedin.com/company/komatsu-forest/?originalSubdomain=se

Bransch

Jord- & Skogsbruksmaskiner, tillverkning

Anställda

632

Huvudkontor

Umeå

Adress

TEGELBRUKSVÄGEN 1 , 907 42

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Komatsu Forest AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor