karriarguiden.se

IT-Total grundades 2011 med ett tydligt mål att vara det bästa företaget för såväl kunder som medarbetare.

Vår kultur är något vi är superstolta över och som har kännetecknat oss sen start. Vi lever efter våra kärnvärden både internt mot varandra, men även externt mot våra kunder, leverantörer och partners. För att trivas och utvecklas hos oss är det viktigt att dela vår gemensamma syn på våra värderingar.

För att vår värdegrund ska vara levande och lätt att komma ihåg så har vi tagit in förstärkning. Låt oss presentera vår GEKKO (Gemenskap, Engagemang, Kompetens, Kvalité, Omtanke). 

GEMENSKAP – Vi är starkare tillsammans 

Vi tror på att vi är starkare tillsammans. Att magi skapas när vi arbetar som ett lag och visar respekt och lyhördhet. Ett lag där vår gemenskap och omtanke för varandra lyfter oss och gör att vi trivs och har kul på jobbet.  

ENGAGEMANG – Vi gör skillnad  

Vi vill göra skillnad och därför engagerar vi oss i våra kunder, leverantörer och partners för att kunna utvecklas tillsammans och göra skillnad på riktigt. Vårt engagemang börjar på hemmaplan och skapar gemenskap och resultat. När vi stöttar varandra presterar vi som allra bäst. Vi tror på ett engagemang i vår omvärld som bidrar till en hållbar värld och ett säkrare Sverige.  

KOMPETENS – Vi har viljan att alltid bli lite bättre  

Vi har sedan start fokuserat på att knyta de mest kompetenta personerna inom deras område till oss. Vi tror på att vara nytänkande, kundfokuserade och framtidsinriktade och att omge oss av kompententa kollegor och lära av varandra. Att tillsammans ha modet att prova och viljan att ständigt förbättra.  

KVALITÉ – Vi gör det riktigt bra 

När vi gör något, då gör vi det riktigt bra. Vi tummar inte på kvalitén i vår strävan efter att överträffa kundens förväntningar. Vi tror på att utvecklas tillsammans med vår omvärld och är stolta över den kompetens och det engagemang som vi besitter.  

OMTANKE – Vi bryr oss. Jättemycket.  

Vi är inte som alla andra. Omtanke är nämligen något vi tar på blodigaste allvar. Genom att verkligen bry oss om varandra och vår arbetsmiljö har vi bästa möjliga förutsättningar att bry oss om våra kunder, partners och leverantörer. Eftersom vi vet att medarbetare som mår bra presterar bättre. 

Bransch

Datakonsultverksamhet

Anställda

85

Huvudkontor

Solna

Adress

GUSTAV III:S BOULEVARD 50, 169 74

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från IT-Total Sweden AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor