karriarguiden.se

Ikano bank

Kort om oss

Ikano Bank startades i Sverige precis som IKEA för att ge de "många människorna" ett bra alternativ i vardagen. Vi slog upp dörrarna 1995 och finns idag i åtta länder, bl.a SverigeNorgeDanmark, Finland, Tyskland, Polen, UK och Österrike. Ikano Bank är en del av Ikano Group som ägs av familjen Kamprad. Vi erbjuder säljstödjande finansiering till företag, samt enklare bankprodukter till privatpersoner. Vill du veta mer om vår styrelse, vår ledning och ersättningar kan du göra det på sidan för bolagsinformation.

Våra affärsområden

Privat

Våra banktjänster omfattar produkter som lån, kreditkort och sparkonton till privatpersoner. Försäljningen av dessa produkter sker fram för allt via Internet men även via telefon.

Företag

Vi erbjuder finansiella tjänster till återförsäljare som vänder sig till företagskunder. Dessa tjänster innefattar leasing, hyresavtal och factoring.

Säljfinans

I samarbete med våra partners utvecklar vi säljstödjande tjänster. Syftet är att öka lönsamhet, försäljning och kundlojalitet för våra partners. Våra tjänster innefattar lösningar som butikskort och CRM-tjänster.

Affärsidé

Att tillsammans ta fram lösningar, grundade på schyssta villkor och enkelhet, som skapar mervärde för våra kunder. Våra tjänster kännetecknas av att de är smidiga, pålitliga och schyssta.

Bransch

Bankaktiebolag

Anställda

4 600

Huvudkontor

Malmö

Adress

Hyllie Boulevard 27, 215 32

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Ikano bank

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor