karriarguiden.se

Främja AB

Främjas metod har sina rötter i det socialterapeutiska förhållningssättet där målsättningen är att tilltala det individuella i varje människa och att erbjuda ett meningsfullt sammanhang med lagom stora utmaningar. 

Kreativ omsorg

Våra medarbetare betraktar omsorg som ett konsthantverk. Det handlar om att vara kreativ i det dagliga mötet och att verka skapande i varje situation. Att tillhandahålla rörlighet men samtidigt erbjuda struktur och rytm.

Vår erfarenhet är att varje människa bär på unika möjligheter till utveckling och det är vår huvuduppgift att skapa de förutsättningar som krävs för att utveckling ska kunna ske. Förutsättningarna skapar vi genom att anpassa den omgivande miljön och att alltid tala till det individuella hos varje människa. För oss är anpassning det absolut mest centrala i vårt arbete.

Glada medarbetare skapar meningsfulla verksamheter

Vår målsättning är att våra medarbetare ska finna anledning till att vara stolta över sitt yrke och vilja gestalta verksamheter av högsta kvalitet, så att du som erhåller stödinsatser känner dig genuint tilltalad som individ. 

Vi vill att varje verksamhet inom Främja ska ha en helt egen karaktär och att man ska känna igen vårt oss genom god stämning, trevligt bemötande och hög professionalitet. 

Ett främja i tiden

Våra verksamheter är dynamiska och lyhörda i förhållande till vad varje enskild behöver. Vi är elastiska i förhållande till det som möter oss i tiden.

Vi vill skapa nya verksamheter med utgångspunkt i de frågor vi får och de behov vi iakttar. Vi tror att vi behöver vara där individen befinner sig, inte tvärtom. För att göra det behöver vi tänka att individen är planen, på så vis kan våra verksamheter och vår organisationsutveckling bli styrd utifrån individen.

Bransch

Omsorg

Anställda

15

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Erstagatan 9, 116 36

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Främja AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor