karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Excidor AB

Excidor utvecklar, tillverkar och marknadsför styrsystem, programvaror, knappsatser och elektronik till flexibla förarmiljöer. Våra lösningar finns i bland annat grävmaskiner, lastmaskiner, järnvägsapplikationer, lastbilar, skogsmaskiner, truckar, flishuggar och andra mobila sammanhang.

Produkter och styrsystem från Excidor är oömma, enkla att använda och underhålla och höjer därför värdet på maskiner som kompletteras med sådan utrustning. Allt kommer snabbt på plats och är förstås utformat enligt senaste ergonomiska rön. Detta har bidragit till att göra oss populära bland inte bara påbyggare och maskintillverkare, utan även hos entreprenörer och maskinförare.

En stabil partner
Sedan starten 1991 har vi undan för undan tagit nya marknadsandelar, ökat omsättningen och antalet medarbetare. I dag är vi 30 medarbetare vid anläggningen i Bollnäs och omsätter cirka 50 miljoner kronor.

Så började det
Excidor grundades 1991. Vår första egenutvecklade knappsats med joystick kom redan 1996 och blev snabbt en stor framgång. Det första egenutvecklade kompletta styrsystemet lanserades några år senare och 1999 togs beslutet att helt satsa på styr- och reglerteknik. Efter att vi 2007 också kunnat presentera ett helt nytt system för tiltrotatorer som blivit en stor succé inledde vi en utbyggnad i form av en produktionshall vid våra egna lokaler i Bollnäs.

Välkommen med din ansökan! 

Bransch

Elektronikindustri

Anställda

30

Huvudkontor

Bollnäs

Adress

Industrigatan 7, 821 41

Webbplats

language

Missa inga jobb från Excidor AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor