karriarguiden.se

Construct IT AB

Construct IT är ett genuint konsultföretag där människorna står i centrum. I vår gemenskap skapar vi moderna lösningar på våra kunders utmaningar.

Vi söker nya engagerade kollegor som vill vara med på vår expansionsresa och forma Construct IT framåt, det gör vi tillsammans. Hos oss möts du av en familjär, öppen och personlig arbetsplats.

Hur det är hos oss

Du blir del av ett kompetent team som drivs av att leverera kvalité genom att skriva ren och hållbar kod. Vi är väldigt måna om att hitta uppdrag som är anpassade efter just ditt intresseområde, din expertis och även din hemadress. Att vi alla får vardagen att gå ihop är viktigt för oss.

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du känner tillhörighet. Inhouse teamet sitter centralt placerade och finns alltid tillhands att bolla med, på vårt kontor eller digitalt. Hela företaget samlas ofta på gemensamma luncher, frukostar, teknikkvällar, workshops etc. Vi satsar på den senaste tekniken och lägger stort vikt vid kompetensutveckling samt intern kompetensöverföring, allt för att du ska utvecklas och känna dig motiverad.

Vi är på jakt efter stjärnor! 

Vi söker fler engagerade kollegor som vill skapa Construct IT:s framtid och driva vår gemensamma utveckling och expansion – som människor och som företag.

Välkommen med din ansökan! 

Bransch

IT konsulter

Anställda

14

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Sveavägen 31, 111 34

Webbplats

language

Sociala medier

Lediga jobb från Construct IT AB

System­utvecklare .NET

66 dagar kvar

Läs mer

System­utvecklare Java

66 dagar kvar

Läs mer

Senior utvecklare/​lösningsarkitekt

Stockholm - 66 dagar kvar

Läs mer

Frontend-utvecklare

Stockholm - 66 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Construct IT AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor