karriarguiden.se

Bodens kommun - Utbildningsförvaltningen

Här får du världens viktigaste jobb

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till – fritidsaktiviteter, ditt jobb, skolor, kulturevenemang, attraktiva hustomter, shopping och naturnära upplevelser.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra.

Som pedagog inom Bodens utbildningsförvaltning har du ett av världens viktigaste jobb. Här bidrar du till att barn och unga ges mod och kompetens att möta framtidens utmaningar. Goda lärmiljöer, kunskap och trygghet är tre viktiga pelare i alla verksamheter. Alla barn och elever ska bli sedda för den de är och alla barn är allas barn. 

Här arbetar vi tillsammans

Vi jobbar för att stärka varandra och utvecklas tillsammans. Här arbetar alla lärare tillsammans genom att sitta med på varandras lektioner och coacha varandra. 

Följ med oss på vår resa! 

#JOBBAIBODENSKOMMUN - VÅGA PROVA

Bransch

Kommun

Anställda

3000

Huvudkontor

Boden

Adress

Kyrkgatan 24, 961 34

Webbplats

language

Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

Våga prova – Oskar Isaksson Aasa

Våga prova – Petronella

Våga prova - Johanna Hellgren

 

 

 

Missa inga jobb från Bodens kommun - Utbildningsförvaltningen

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor