karriarguiden.se

Autocom Diagnostic Partner AB

Vi finns till för att tillhandahålla den kunskap och de verktyg du behöver för att förstå och åtgärda problem med fordon. Med vår hjälp ska du  känna dig säker på att du har det som krävs för att göra ett bra jobb.

Vi har funnits i över 28 år och ser nu, tydligare än någonsin, att våra användare behöver tillgång till rätt information förpackat på ett tydligt och enkelt sätt för att vara framgångsrika. Vi hjälper dig genom att samla in, strukturera och distribuera fordonsinformation så att ditt arbete blir så enkelt och lönsamt som möjligt.

Vår organisation är uppbyggd runt utvecklingsavdelningar som arbetar med hårdvara, mjukvara och diagnos. Dessa avdelningar kompletteras av en marknadsavdelning med örat mot användarna. Lägg där till hela koncernens samlade kompetens om fordonsdiagnos så får du en uppfattning om vad vi kan åstadkomma.

Varje dag går vi till arbetet med ambitionen att förstå användarna av våra produkter så att vi kan förmedla vår kunskap på bästa sätt. För det är endast om vi förstår våra användare som vi kan utveckla ännu inte efterfrågade produkter, och göra skillnad på riktigt. Det är så vi håller oss i framkant. Det är så vi skapar produkter med edge.

Vill du jobba i ett högteknologiskt produktbolag? Här finns möjlighet att använda många tekniker och att utvecklas. Vi kan erbjuda en flexibel arbetsplats med bra balans mellan jobb och fritid.  På vår anläggning i Trollhättan är vi sammanlagt 80 anställda. Vår mjukvaruavdelning består av 25 teknikintresserade personer fördelat på fyra team.

Det går bra för Autocom och därför söker vi löpande efter fler likasinnade som vill utvecklas tillsammans med oss.

Bransch

Mjukvaruutveckling

Anställda

80

Huvudkontor

Trollhättan

Adress

Grafitvägen 23, 461 38

Webbplats

language

Missa inga jobb från Autocom Diagnostic Partner AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor