karriarguiden.se

Advokatfirman Lindahl Kommanditbolag

Lindahl är en framtidsfokuserad affärsjuridisk advokatbyrå som arbetar under insikten att det är viktigare att hitta lösningar än problem. Vårt mål är hjälpa varje klient nå sin fulla potential genom en proaktiv och framtidssäkrad rådgivning, vare sig det handlar om skräddarsydda eller mer standardiserade lösningar.

Vi ligger i framkant av den tekniska utvecklingen och vår rådgivning är rak och tydlig. Utifrån vår kompetens går vi rakt på sak, med fokus på affärsnyttan.

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med klienter som oftast är innovativa kunskapsföretag. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en spetskompetens inom bland annat immaterialrätt, life science, teknologi, media, telekom och process. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, kapitalmarknad, M&A samt fastigheter. 

"Rådgivning för en värld där teknik, samarbetsformer och affärsmodeller förändras allt mer och allt snabbare"

 

Lindahl har en omfattande internationell erfarenhet och ett väl utvecklat nätverk av ledande affärsjuridiska advokatbyråer runt om i världen. Vi är enda svensk medlem i TerraLex, världens största nätverk för oberoende affärsjuridiska advokatbyråer. I Sverige har Lindahl kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg.

Det man tycker om att göra, gör man bra. Vi vet att du kommer att prestera som bäst när du hittar rätt balans i livet. Vi vet också att våra jurister trivs väldigt bra hos oss. Inte bara med sina kollegor och arbetsuppgifter, vilket är gott i sig. De trivs också med att vara engagerade och delaktiga på ett sätt som få arbetsplatser erbjuder och tillåter.

Framtidssäkra din karriär

Tidig klientkontakt och ett nära samarbete mellan delägare och biträdande jurist innebär att våra nyanställda snabbt coachas in i hetluften, redan från dag ett. Som jurist på Lindahl kommer du att lämna råd i ett flertal av de mest intressanta affärerna i Sverige, ofta med internationell anknytning. Du kommer att jobba med innovativa kunskapsföretag - klienter som ofta ligger i framkant inom sina respektive områden och kräver detsamma av sina rådgivare. Du kommer kort och gott att arbeta på en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer med några av de mest spännande uppdragen.

 "Du kommer kort och gott att arbeta på en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer med några av de mest spännande uppdragen"

Passioner & personer

Framtidens utmaningar kommer att lösas av de som brinner för mer än bara juridik. Och som älskar att bygga framgångsrika relationer. Omvärlden förändras ständigt, så även vi. Lindahl är en av Sveriges ledande advokatbyråer och vi utvecklas hela tiden. Vi söker därför nytänkande medarbetare som vill vara med och driva våra klienters affärer och Lindahl framåt. För att lyckas med detta krävs att du utöver juridiken också har ett intresse för affärsmannaskap och att bygga relationer.

Vi tror också att tydlighet och prestigelöshet är viktiga egenskaper för att skapa ett bra klimat kollegor emellan. Det är i relationen till varandra som vi definierar vilken byrå vi är och på Lindahl finns det vi kallar Lindahlandan. I korthet handlar Lindahlandan om gott kamratskap med mycket kul och inget nonsens - något vi tror är en stor del i skapandet av både en framgångsrik advokatbyrå och en uppskattad arbetsplats.

Administrativ personal

Näst efter juristerna är assistenterna den största gruppen medarbetare. Andra funktioner som behövs för att vi ska kunna leverera högsta kvalitet till våra klienter är kvalificerade medarbetare inom ekonomi, Human Resources (HR), IT, kontorsservice och administration, Knowledge Management (KM) samt marknad och kommunikation.

Oavsett roll präglas arbetet på Lindahl av teamarbete och kvalitetstänkande.

Se vilka tjänster som vi rekryterar till för tillfället under lediga tjänster. 

Bransch

Advokatbyråer

Anställda

400+

Huvudkontor

Stockholm

Adress

MÄSTER SAMUELSGATAN 20, 111 44

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Advokatfirman Lindahl Kommanditbolag

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor