karriarguiden.se

AB Trav och Galopp ( ATG )

I över 45 år har vi verkat i hästsportens tjänst - och det tänker vi fortsätta med. Hela vårt överskott går tillbaka till våra ägare, det vill säga den svenska trav- och galoppsporten. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. Sedan den 1 januari 2019 erbjuder ATG inte bara spel på hästsport, utan också sport-­ och casinospel.

Vi på ATG är redo för en framtid i en snabbrörlig bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort. Vi vill skapa världens bästa spelupplevelse tillsammans, och det gör vi genom att vara handlingskraftiga, förändringsvilliga och modiga. Vi strävar efter att vara innovativa och nytänkande. Vi drivs av vårt uppdrag och vårt kundlöfte att erbjuda spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt

Till skillnad från andra spelbolag har vi inget privat vinstintresse – hela vårt överskott går tillbaka till trav- och galoppsporten. Det inspirerar många av oss närmare 450 medarbetare.

Vad som också inspirerar oss är träning. Vi har en hel sportvåning med gym och sporthall. Och det bästa av allt; vi har en heltidsanställd företagstränare som varje dag håller svettiga träningspass och coachar oss till att skapa balans i livet - med allt från träning till återhämtning och kostrådgivning. Vi tycker om att göra saker tillsammans - därför har vi både en idrottsförening och en konstförening.

För ATG är medarbetarna vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår företagskultur och värdegrund i en inspirerande och engagerande arbetsmiljö. Vi tror på hållbara och friska medarbetare och har en heltidsanställd Hälsocoach, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen. Vi har flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör bättre samarbeten mellan avdelningar.

Bransch

Förbund

Anställda

270

Huvudkontor

Sollentuna

Adress

Travbaneplan 10, 161 89

Webbplats

language

Lediga jobb från AB Trav och Galopp ( ATG )

Fullstack utvecklare till Horse Digital

Stockholm - 8 dagar kvar

Läs mer

Frontend utvecklare till IT Retail

Stockholm - 8 dagar kvar

Läs mer

Tech Ninjas till IT Retail inom Backend och Frontend utveckling

Stockholm - 8 dagar kvar

Läs mer

Backend utvecklare till IT Retail

Stockholm - 8 dagar kvar

Läs mer

Manager Customer Service

Stockholm - 8 dagar kvar

Läs mer

Test Automation Specialist to Digital Sales Channel

Stockholm - 8 dagar kvar

Läs mer

Scrum Master to IT Core Infrastructure

Stockholm - 8 dagar kvar

Läs mer

Team manager till Test och Kvalitet på ATG

Stockholm - 17 dagar kvar

Läs mer

Principal engineers till ATG

Stockholm - 18 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från AB Trav och Galopp ( ATG )

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor