karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

TRANSPORTADMINISTRATÖR TILL MALMÖ FLYGFRAKTTERMINAL (MFT)

Ort
Utgår

2023-02-20

Ansök nu

TRANSPORTADMINISTRATÖR TILL MALMÖ FLYGFRAKTTERMINAL (MFT)

EN ROLL FÖR DIG SOM VILL VARA SPINDELN I NÄTET!

Vi på Malmö Flygfraktterminal, mest kända som MFT, växer enormt och prognoserna framåt ser ljusa ut. Så vi behöver förstärkning till vårt Fraktadministrationsteam som ska bli absolut bäst på vad de gör. För medarbetarna i denna grupp är otroligt viktiga, och är de bäst så kommer vi som företag att bli mer framgångsrika! Detta är en roll som är ansiktet utåt till våra kunder och gillar du att ha många bollar i luften, vara spindel i nätet och få saker att hända så är detta rollen för dig! Vi söker dig som vill växa tillsammans med oss och ta oss till nya nivåer!

Lokalisering: På vårt huvudkontor i Malmö

I ROLLEN SOM TRANSPORTADMINISTRATÖR…

blir du en del av ett familjärt men framåtlutat företag där vi värdesätter och ser våra medarbetare. Exempelvis är Ann-Britt som leder Fraktkontoret en källa till mycket kunskap, Jörgen som är Fastighetsansvarig har varit här i 40 år och en fantastisk tillgång på alla plan, likaså Jeanette som hanterar vår fakturering och varit här i 30 år! Vi är både tjänstemän på kontoret och arbetare i terminalen som tillsammans gör oss framgångsrika på det vi gör.

Teamet du kommer tillhöra är idag fem stycken och jobbat i skift för att stötta våra kunder runt om i välden. Och tillsammans ansvarar man för att viktiga gods kommer vidare in i landet eller ut i världen. I denna roll hanterar du en stor bredd av olika arbetsuppgifter, som är viktiga för att arbetet ska löpa på ett smidigt sätt. Några av dina viktiga arbetsuppgifter:

 • Hantera kundtjänst och svara våra kunder på frågor som rör allt från himmel till jord, främst via mail

 • Skapa fraktdokument fysiskt och elektroniskt

 • Administrera ankommande och avgående flygsändningar

 • Ta emot och dirigera ankommande chaufförer

 • Kontrollera att godset är tullat och skapa transitdokument

 • Skapa elektroniska meddelanden, som flygfraktsdokument för att ta emot sändningar och sedan lägga dem på en flight

FÖR ATT LYCKAS SOM TRANSPORTADMINISTRATÖR HAR DU…

 • helst en eftergymnasial utbildning inom transport, då vi erbjuder möjligheten att växa inom bolaget för rätt person

 • En arbetslivserfarenhet som inte behöver vara lång, men du ska påvisa att du är driven, ansvarstagande och redo att bidra på bästa sätt

 • Göra dig fullständigt förstådd på svenska och engelska

 • Ha god vana av att hantera dator med mail och andra program

 • Bra om du har körkort och bil då det inte är helt lätt att ta sig till oss

Din personlighet är…

väldigt viktig för oss! Du är en person som är strukturerad, noggrann och lösningsorienterad. Du är självgående och tar personligt ansvar för att driva ditt arbete framåt och se till att det levereras på bästa sätt. Malmö Flygfraktterminals kultur präglas av att alla drar sitt står till stacken och hjälper till där det behövs, stort som smått. Det är därför viktigt att du är prestigelös och tycker om att samarbeta med andra.

VI PÅ MFT…

tillhandahåller transporter och terminaltjänster för import och export för alla typer av gods. Vår vision är att MFT alltid skall stå i framkant gällande service, flexibilitet och innovation inom terminalhantering & transporter av flygfrakt i vår region. 

Vår terminal är på cirka 7000 m3 med största delen fri yta, vilket gör att vi kan anpassa oss dagligen efter vilken typ av gods som kommer in. Vi hanterar farligt gods, kyl- och frysgods samt fungerar som tillfälligt tullager. Vi har både stor kapacitet och bred erfarenhet att tillgodose våra kunders specifika behov med flexibla och snabba lösningar.

Vi betrakta vår egen personal som företagets viktigaste resurs och vi hoppas du vill bli en del av oss!

Är du inte redan övertygad så läs mer om oss här: www.malmoflygfrakt.se

FÖR ATT SÖKA ROLLEN…

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 20/1 2023. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringen samarbetar med MFT med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se.

OBSERVERA att inget sker i processen fram till 9/1 pga. julledighet.

Anställning hos: Malmö Flygfraktterminal Kommanditbolag

Omfattning: heltid i skift. Individuellt lagda scheman. Tider: kl. 06-14 alternativt kl. 14-22 + en helg var fjärde vecka.

Start: enligt överenskommelse 

Dela detta jobb

logo
TRANSPORTADMINISTRATÖR TILL MALMÖ FLYGFRAKTTERMINAL (MFT)

Workspace Recruit