karriarguiden.se

logga

Tentamensvakt sökes till högskola!

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-10-28

Ansök nu

Tentamensvakt sökes till högskola!

Just nu söker vi en tentamensvakt till en högskola söder om Stockholm med start omgående. Har du erfarenhet som tentamensvakt och har god digital kompetens? Välkommen in med ansökan!

Arbetsbeskrivning

I rollen som tentamensvakt har du nära kontakt med tentamenssamordnarna, liksom med studenter och ibland lärare. I dina arbetsuppgifter ingår att hämta och lämna tentamen hos tentamenssamordnaren samt sköta digitala tentamen. Du ska kunna ge teknisk support på ett pedagogiskt sätt till studenterna. 

Vem är du?

  • Gymnasium eller likvärdig utbildning.
  • Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.
  • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Som person är du strukturerad och analytisk, har god digital kompetens samt god samarbetsförmåga. Du trivs att arbeta i högt tempo och att lösa problem samt ge service. Vidare har du goda kunskaper i att hantera stora mängder med information samt har ett flexibelt förhållningssätt. 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på heltid 100% på plats hos vår kund i södra Stockholm. Uppdraget är tänkt att starta omgående till och med januari 2021, med chans till förlängning. Kvällsarbete kan förekomma max 25 gånger under perioden och 4-5 lördagar. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Dela detta jobb

logga
Tentamensvakt sökes till högskola!

Jurek