karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Talent Acquisition Team Lead sökes för långsiktigt uppdrag

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-12-09

Ansök nu

Talent Acquisition Team Lead sökes för långsiktigt uppdrag

För vår kunds räkning söker vi nu en Talent Acquisition Team Lead som kommer bära huvudansvaret för organisationens interna rekryteringsarbete, med fokus på utveckling. Ditt ansvar blir att med engagemang leda ett dedikerat team om fyra Talent Acquisition Specialists samt att driva och utveckla arbetet inom kompetensförsörjning.

Arbetsbeskrivning:

I rollen som Talent Acquisition Team Lead kommer du har ett övergripande ansvar för rekryteringsfunktionen hos vår kund. Detta innebär dels att leda och engagera ett team om fyra personer, men också att sätta agendan för funktionen och prioriterade områden framåt. Tillsammans med ditt team och i samarbete med rekryterande chefer, ansvarar ni för att rekrytera all in-house personal som består av både tjänstemän och kollektivarbetare. Vid behov kommer du själv arbeta operativt med att genomföra rekryteringar på ledningsnivå och till specialisttjänster på huvudkontoret.

Just nu är fokus för TA-teamet att arbeta med utvecklingsinriktade projekt och initiativ, vilket du kommer ansvara för att fortsatt driva. Detta innebär exempelvis att se över processer, policies, verktyg och externa leverantörer – i syfte att skapa en rekryteringsprocess i världsklass. Ett annat fokusområde är employer branding och employee branding, som du tillsammans både med ditt team och i samarbete med marknadsteamet kommer vara med och driva och utveckla.

Vem är du?

Till denna roll söker vi dig som arbetat operativt med kompetensbaserad rekrytering under ett antal år och som även har erfarenhet av från någon form av ledarroll. Vi ser det inte som ett krav att du sedan tidigare haft personalansvar, även om detta är meriterande. Sannolikt är du van att arbeta med employer branding och trivs med att arbeta i projektform och utvecklingsinriktad. Vi ser det som ett plus om du arbetat inom verksamheter som består av både tjänstemän och kollektivanställda. I grunden tror vi att du har en akademisk utbildning inom personalvetenskap eller motsvarande.
Som person är du målinriktad, har ett stort driv och är nyfiken. I din roll som ledare är du närvarande, lyhörd och kommunikativ. Du trivs med att bidra med nya idéer som kan förbättra och utveckla rekryteringsprocessen och organisationens kompetensförsörjning.

Vi erbjuder dig:

Ett spännande konsultuppdrag hos en kund i en spännande förändringsfas, där du ges möjlighet att vara med och påverka och utveckla. Placering för uppdraget är på Södermalm, även om det också finns möjlighet att arbeta på distans vid behov. Uppdraget förväntas starta omgående och löper fram till juni 2023, med chans till överrekrytering för rätt kandidat och vid intresse. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord: Talent Acquisition, Talent Acquisition Manager, rekrytering, rekryterare, HR, Talent Acquisition Specialist.

Dela detta jobb

Logo
Talent Acquisition Team Lead sökes för långsiktigt uppdrag

Jurek