karriarguiden.se

logga

Täby kommun söker en biträdande resultatenhetschef

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-10-25

Ansök nu

Täby kommun söker en biträdande resultatenhetschef

Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Attundagården är ett äldreboende med inriktningen demensomvårdnad (Silviacertifierat boende) och välfärdsteknik, det är i Täby kommuns egen regi och beläget i Täby centrum. Här finns 72 lägenheter fördelade på åtta mindre enheter. Alla lägenheter är cirka 30 kvm och har stort eget badrum, kylskåp och pentry. Vårt arbete präglas av respekt, ansvar och professionalitet. Hos oss arbetar undersköterskor, vårdbiträden, sjuksköterskor, sjukgymnast och arbetsterapeuter samt administrativ personal, totalt är vi ca 80 engagerade medarbetare på Attundagården.

Arbetsuppgifter

I rollen som biträdande resultatenhetschef har du personalansvar, omfattningen fördelas i dialog med resultatenhetschef, som du också rapporterar till och arbeta tätt ihop med. Vidare arbetar du operativt genom att leda personalen i förändringsarbete vad gäller rutiner, metoder och processer och du är ofta ute i verksamhetens dagliga arbete. Du leder och implementera förbättringsförslag och delar med dig av dina egna erfarenheter till förbättringar. Som biträdande resultatenhetschef är du även med i olika arbetsgrupper och följer upp rutiner, metoder och kvalitet samt agerar stand-in för resultatenhetschef vid ledighet/sjukdom. Du ingår i ledningsgruppen för äldreomsorgens egen regi.

Kvalifikationer

- Högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård, exempelvis sjuksköterska, arbetsterapeut, eller det som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt.
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom äldreomsorgen och/eller social omsorg.
- Meriterande med tidigare erfarenhet av ledande roller med budget- och personalansvar.
- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
- Goda kunskaper i MS Office och journalsystem.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett coachande sätt att leda och som har stor förmåga att få med personalen i arbetssätt och beslut. Som ledare sprider du också trygghet, glädje samt skapar engagemang och gemenskap i arbetsgrupper. Du är strukturerad och trivs med ordning och reda och arbetar därför enligt tydliga processer och avslutar alltid det som påbörjats.
För att lyckas i rollen som biträdande resultatenhetschef ser vi också att du är en kommunikativ person med förmågan att vara självgående under dialog. Du har ett intresse för digitalisering och kan driva på ett utvecklingsarbete med höga ambitioner och samtidigt få med dig alla på tåget.

Vi lägger stor vikt på vid dina personliga egenskaper!


Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Täby Kommun med Jurek Rekrytering & Bemanning AB. Sista ansökningsdag är 2020-10-14. Intervjuer sker löpande så kom in med din ansökan redan idag!
Har du frågor på tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria von Sterneck på 073 70 771 70 eller via mail: maria.vonsterneck@jurek.se

Varmt välkommen med din ansökan!


Fackliga kontakter

Kommunal

Susanne Lindoff-Dahlqvist
Susanne.LindoffDahlqvist@taby.se

08-555 590 00

Vision

Maria Enders
Maria.enders@taby.se

08-555 590 00

Dela detta jobb

logga
Täby kommun söker en biträdande resultatenhetschef

Jurek