karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Student och sugen på Praktikplats hos oss?

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-02-18

Ansök nu

Student och sugen på Praktikplats hos oss?

 

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.

Vill du vara med och bidra till samhällets och människors utveckling? Tycker du om att arbeta i ett högt tempo tillsammans med ett engagerat gäng? Gillar du att möta nya människor och trivs du med att nätverka? Har du verksamhetsförlagd praktik som en del av din utbildning? Då ska du söka denna praktikplats idag!

ARBETSUPPGIFTER

Som Praktikant hos Eterni får du ta del av hur vi arbetar med arbetsmarknadsfrågor och coachning. Du kommer också att få en insyn i hur arbetet fungerar som rekryterare, konsultchef och kandidatansvarig genom att få följa- och genomföra samtliga moment under en rekryteringsprocess med kandidaten, konsulten och kunden ständigt i fokus. Som praktikant hos oss kommer du få vara med på kundbesök, sälj- och marknadsaktiviteter samt arbeta med diverse administrativa uppgifter. Du erbjuds en bra inblick i hur vår bransch fungerar och får grundläggande kunskaper som kan hjälpa dig vidare i din framtida karriär. Baserat på din utbildning och ditt intresse kommer fokusområde anpassas efter dig. Vidare kommer du få mycket eget ansvar genom egna konkreta arbetsuppgifter under erfaren och stöttande handledning från oss på Eterni. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER

Eterni söker dig som trivs med att arbeta i ett fartfyllt tempo med varierande arbetsuppgifter. Du strävar ständigt efter personlig utveckling och är mån om relationer. Vi ser gärna att du har ett intresse för omställnings, rekryterings- och bemanningsbranschen och det är meriterande om du studerar personalvetenskap/HR eller försäljning och marknadsföring. Som person är du nyfiken och ser det som en självklarhet att överträffa förväntningar när det gäller bemötande. Därutöver är du prestigelös och har en lösningsorienterad inställning som driver dig framåt. Eterni värderar en god gemenskap högt och därför är det viktigt att du är en engagerad lagspelare som prioriterar att hjälpa dina kollegor.

Viktigt för tjänsten:

  • Serviceinriktad personlighet.

  • Handlingskraftig och initiativtagande.

  • Noggrann och kvalitetsmedveten.

  • Svenska i både tal och skrift.

  • Pågående eftergymnasiala studier där praktik är inkluderat.

OM TJÄNSTEN

Du kommer att ingå i ett engagerat gäng som utgår ifrån kontoret i Oskarshamn och tillhöra Eternis region Sydost som även innefattar härliga kollegor i Västervik. Lokalerna ligger centralt i Oskarshamn med närhet till kollektivtrafik. Arbetstiderna är måndag till fredag 08.00-17.00 och utrymme finns för diverse skoluppgifter. Notera att praktiken är obetald och var noga med att ange vilken period du är tillgänglig i din ansökan. 

ÖVRIGT

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Maria Edner på via maria.edner@eterni.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Student och sugen på Praktikplats hos oss?

Eterni Sweden AB