karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

STORA ENSO HYLTE BRUK AB SÖKER SOMMARVIKARIE TILL FÖRRÅD OCH FASTIGHETSSERVICE

Ort
Utgår

2023-02-28

Ansök nu

STORA ENSO HYLTE BRUK AB SÖKER SOMMARVIKARIE TILL FÖRRÅD OCH FASTIGHETSSERVICE

Stora Enso Hyltebruk ligger i Hallands inland ca 5 mil öster om Halmstad. Bruket har en kapacitet på ca 250 000 ton tidningspapper, baserat på lokalt odlad granmassaved. Stora Enso har också valt att investera i ny produktion i Hyltebruk som avser Circular Solutions och Formed Fiber.

Nu har du möjlighet att bli en del av Stora Enso och Hylte bruk under sommaren 2023!

Vill du ha ett spännande, utvecklande och roligt sommarjobb där du blir en del av Förrådet så kan det här vara rätt tjänst för dig!


VAD ERBJUDER VI DIG?

Vi söker nu en sommarvikarie till vår avdelning Förråd och fastighetsservice. Att vara en del av teamet innebär att man är flexibel även för andra arbetsuppgifter.

I förrådet ingår också interna transporter, fastighetsservice och verktygs förråd där man hjälper till över hela bruket.

OM TJÄNSTEN

I den här rollen erbjuder vi dig en stor variation av arbetsuppgifter såsom att köra truck, arbeta i SAP R3, inventera med mera.

I det dagliga arbetet kommer du att:

  • få godsmottaga material, skriva avsändningar till fraktbolag, (kvittera ut material till förrådets kunder).

  • inventering av artikelförda reservdelar.

  • även gräsklippning och övrig trädgårdsskötsel kan förekomma i tjänsten.

Semestervikariatet pågår från och med juni till och med augusti. Tidigare tillsättningar kan komma att ske. Tjänsten är på heltid och arbetet är förlagt till dagtid.

VEM ÄR DU?

För att trivas och lyckas i rollen så krävs det att du är ansvarstagande, noggrann och prestigelös. Eftersom administration är en stor del av vardagen är det viktigt att du tycker det är stimulerande och roligt. Ibland händer det mycket på en gång och stressiga situationer uppstår – då har du förmåga att prioritera och hugga i där det behövs.

Eftersom du har mycket kontakt både med interna och externa kunder så är du en ambassadör för företaget och du är positiv, utåtriktad och kommunikativ med högt servicetänk med kunden i fokus.

DINA KUNSKAPER OCH ERFARENHETER

Du som söker till oss ska vara minst 18 år fyllda vid anställningens början.

Vi söker dig med pågående eller gymnasial utbildning, gärna med erfarenhet inom förråd eller logistik alternativt om har du annan utbildning eller yrkeserfarenhet som kan bedömas likvärdig. I den här tjänsten är det ett krav med B-körkort.

Har du behörighet att köra truck är det meriterande.

Som person är du flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är en god administratör med god datorvana som arbetar strukturerat och organiserat med hög kvalitetsmedvetenhet.

Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och i skrift då befattningen kräver det.

ÖVRIGT

Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Lovisa Karlsson på telefon 070-234 09 26.

Sista ansökningsdag är den 28 februari men urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan nu.

På Stora Enso Paper värdesätter vi att spegla samhället och anser att kvalitéer som jämn könsfördelning och mångfald är en tillgång för verksamheten. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. 

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
STORA ENSO HYLTE BRUK AB SÖKER SOMMARVIKARIE TILL FÖRRÅD OCH FASTIGHETSSERVICE

Workspace Recruit