karriarguiden.se

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är specialistsjuksköterska med inriktning intensivvård.

Hit kommer patienter såväl elektivt som akut. Främst är det patienter med hjärntumörer, men alla kirurgiska ingrepp i hjärna/ryggmärg förekommer. Avdelningen består av en vårdavdelning och en övervakningsdel. På avdelningen vårdas patienter pre och postoperativt. Du kommer vara placerad på övervakningsdelen som innebär vård- och övervakning av patienter på neuro- intermediär, samt neuro- postoperativ enhet. På enheten vårdas både barn och vuxna. 


UPPDRAGSPERIOD
1 december - 28 februari 

OMFATTNING
Heltid

ARBETSTIDER
Dag/kväll/helg

DIN PROFIL
Vi välkomnar dig som är leg sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård. 

OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Logo

Specialistsjuksköterska till avd för Neurokirurgi

Företag Centric Care
Ort
Utgår

2020-11-05

Ansök nu

Dela detta jobb