karriarguiden.se

logga

Sommarjobb inom hamnen

Företag Sotenäs kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2021-04-01

Ansök nu

Sommarjobb inom hamnen

Sotenäs - havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en trygg kommun. Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Beskrivning

Du ska ta emot och bemöta våra kunder i hamnen på ett trevligt sätt samt vara en ambassadör för Sotenäs kommun och destinationen. Du ska även se till att de som använder hamnen erlägger betalning och följer våra regler för gästhamnen.

Arbetsuppgifter

Ha koll och säkerställa att säkerheten i hamnen efterföljs gällande brand, livräddning och el. I vissa tjänster kommer även skötsel av vår hygienanläggning att ingå. Några av de vi anställer ser vi att de kan jobba helger/kvällar innan och efter högsäsongen och är med och styr/fördelar det dagliga arbetet.

Kvalifikationer

Du skall vara serviceinriktad, ha ansvarskänsla, framåtanda och gilla det nya mötet med kunden/människan. Vi ser helst att den sökande är minst 18 år, men vi tar emot även dem som inte har fyllt men är kvalificerade.

Villkor

Schemalagd arbetstid förekommer dagtid, kvällar och helger.

Information för rekryteringskonsulter och annonssäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Kontakt    

Daniel Jarnrot, 0523-664682
Ulf Jensen, 0705425259
Sammy Josefsson, 072083827

Dela detta jobb

logga
Sommarjobb inom hamnen

Sotenäs kommun