karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sommarjobb Arkivassistent, Näsåker

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2023-02-19

Ansök nu

Sommarjobb Arkivassistent, Näsåker

About the job

Vill du jobba med en av mänsklighetens största utmaningar? Och ha kul medan du gör det? Då borde du söka ett sommarjobb hos oss! Var med i kampen och hjälp oss mot vårt mål att bli fossilfria inom en generation!

Sommarjobben på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få erfarenhet och en inblick av hur det är att arbeta på ett stort svenskt energibolag. Du kommer få träffa ett flertal människor med olika erfarenheter som kan bidra till din utveckling och nätverk. Du som antingen har sommaruppehåll från studier, övergår till en ny utbildning till hösten eller som avslutar en utbildning under vårterminen kan söka ett sommarjobb hos oss. Vi ser fram emot din ansökan!

Dina arbetsuppgifter som Arkivassistent

Som sommarjobbare hos oss kommer du att arbeta på Vattenfalls Centralarkiv i Näsåker. Vi arbetar bland annat med att hantera fysiska handlingar för Vattenfall i Norden. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att hjälpa oss med registrering, arkivvård och dokumenthantering. Tyngre lyft förekommer.

Your profile

Vi söker dig som studerar på gymnasium eller högskola/universitet. Du behärskar svenska i tal och skrift och kunskaper i engelska är meriterande.

Som person är du strukturerad och gillar ordning och reda. Du är noggrann och blir motiverad av att göra ett bra jobb med hög kvalité. Du är både uthållig och kan bevara ditt fokus i tjänstens mer administrativt krävande moment. Vi vill även att du är duktig på att samarbeta och kommunicera då du kommer att få arbeta tillsammans med andra.

Additional information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande Marianne Berglund, 070-53 976 17. Vill du veta mer om själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Ida Fågelqvist 070-048 76 82.

Fackliga representanter för sommarjobbet är Rolf Ohlsson(Akademikerna), Christer Gustafsson(Ledarna), Lennart Bengtsso(SEKO), Inger Strandberg (Unionen). Du når alla via Vattenfalls växel, 08- 739 50 00.

Tjänsten är placerad i Näsåker och kommer pågå fyra veckor under perioden juni till augusti 2023. Tillträdesdatum bestäms i överenskommelse med rekryterande chef.

Så här ansöker du

Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår utbildning, relevanta erfarenheter och bostadsort. Inga ansökningar tas emot via mail.

Låter detta som ett sommarjobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 19 februari 2023!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

About the company

Vattenfall är en av Europas största producenter och återförsäljare av el och värme. Våra huvudmarknader är Sverige, Tyskland, Nederländerna, Danmark och Storbritannien. Inom Vattenfallkoncernen finns cirka 20 000 anställda. Vi har elektrifierat industrier, levererat energi till bostäder och förvandlat tillvaron genom innovation i över hundra års tid. Vi vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation och vi driver på övergången till ett hållbart energisystem.

 

Dela detta jobb

Sommarjobb Arkivassistent, Näsåker

Vattenfall AB