karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Snöskottare för extraarbete i Växjö

Företag Empleo
Ort
Utgår

2022-12-25

Ansök nu

Snöskottare för extraarbete i Växjö

 

Snart går vi samman under namnet Eterni och stärker vår position i Sverige ytterligare. Empleo bemanning och rekrytering är sedan april 2022 uppköpt av Eterni Group. Tillsammans med Moment i Danmark, Eterni i Norge och Eterni i Sverige, kommer den nya företagsgruppen stärka sin position i Sverige och Norden av flexibla bemanningslösningar än mer. Gruppen kommer att ha verksamhet över hela Danmark, Norge och i stora delar av Sverige med en samlad omsättning på över 3,5 miljarder svenska kronor.

Vi värnar om den personliga relationen och det mänskliga mötet, där vi tillsammans kan skapa framgång och långsiktigt goda samarbeten. Vi hjälper våra kunder och medarbetare att utvecklas och nå sina uppsatta mål. Vår målsättning är att bygga upp ett företag som sätter alla kunder, konsulter och kandidater i fokus utifrån deras unika behov. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.eterni.se

Till ett av våra större kundföretag i Växjö söker vi fysiskt starka snöskottare/snöskyfflare!

Uppdraget är på deltid, där du arbetar vid behov och arbetet kan komma att löpa från måndag till söndag beroende på väderförhållandena. Vi kan även komma att erbjuda endast helgarbete om det är det som passar dig bäst!

Tjänsten innebär manuell snöskottning i centrala Växjö där du tillsammans i mindre grupper, arbetar för att hålla parkeringar, trappuppgångar och övriga offentliga platser fria från snö.

Arbetstiderna är normalt förlagda till dag- och kvällstid, men kan komma att ändras beroende på väderförhållandena. Arbetet kan komma att förläggas på högtidsdagar så som jul och nyår. När vintersäsongen är över finns det mycket goda chanser till fortsatt extrajobb hos Empleo, där andra säsongsbetonade arbetsuppgifter tar vid, såsom gräs- och häckklippning, plantering, lövblåsning m.m.

Uppdraget startar omgående. Arbetet kommer endast att utföras vid behov, dvs vid ymnigt snöfall. Vi kommer gärna i kontakt med dig för att berätta mer!

Din profil

Du som är redo för denna utmaning är fysiskt stark, gillar att arbeta med kroppen och är flexibel gällande vilka tider du kan jobba. Idag studerar du eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och vill fylla på med extraarbete under vintern, minst ett par dagar per vecka. 

Du har möjlighet att finnas tillgänglig med kort varsel och värdesätter ett kontinuerligt extrajobb där du både får arbetslivserfarenhet och extra pengar.
Du är en positiv och glad person som innehar B-körkort samt gärna även BE-körkort. Vidare är du allmänt händig och har lätt för att anpassa dig till nya arbetsuppgifter och kollegor.

För att lyckas i rollen är du en uthållig, stark och lojal person som är mån om att ta ansvar för ditt arbete och ser vikten av att hålla en hög närvaro och att bidra med positiv inställning. Som god lagspelare kommer du trivas ypperligt hos oss på Empleo och med de arbetsuppgifter vi erbjuder.

Tjänsten är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo Växjö AB för att arbeta extra vid behov hos vår kund i Växjö.
B-körkort är ett krav, ID06-bricka är meriterande, dock ej ett krav.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan till www.empleo.se redan idag!

Uppstart: Omgående.
Ort/Placering: Växjö.
Omfattning: Deltid, vardagar, kvällar och/eller helger.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

 

Dela detta jobb

logo
Snöskottare för extraarbete i Växjö

Empleo