karriarguiden.se

logga

SJUKSKÖTERSKA – UPPDRAG I HELA SVERIGE!

Ort
Utgår

2021-02-05

Ansök nu

SJUKSKÖTERSKA – UPPDRAG I HELA SVERIGE!

SJUKSKÖTERSKA

Omfattning: Heltid
Varaktighet: 3 – 6 månader
Anställningsform: Sommarjobb
Antal jobb: Flera
 

KVALIFIKATIONER

ARBETSLIVSERFARENHET

Krav

  • Legitimerad Sjuksköterska, Specialistutbildad Sjuksköterska – 1-2 års erfarenhet

UTBILDNING

  • Krav
  • Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Hälso- och sjukvård

KOMPETENSER
Meriterande

  • Krav
  • Svenskt sjuksköterskelegitimation
  • Tidigare anställning som hyr-sjuksköterska
  • Specialisering

 

OM JOBBET

JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA
Att jobba som bemanningssjuksköterska för oss innebär att du blir en viktig del i arbetet med att förbättra vården. Vi förmedlar konsultuppdrag över hela landet och vi har uppdrag såväl för dig som önskar något mer kontinuerligt som för dig som vill ha kortare uppdrag under exempelvis semestertider eller jourkompledighet. Just nu söker vi flera duktiga sjuksköterskor som vill vara med och bidra till en bättre vård. Vi har både uppdrag inom kommun- och hemsjukvård samt sjukhusuppdrag. Vi söker både legitimerade- samt specialistutbildade sjuksköterskor.

DU ÄR VIKTIG
Som konsult är du viktig inte bara för oss utan för patienter och vårdsystemet. Vi är en professionell och engagerad arbetsgivare som hjälper dig att hitta de uppdrag som passar dig och som motsvarar dina förväntningar. Vårt mål är att du ska få fokusera på att göra ett bra jobb där du kan ta hand om dina patienter. Vi värnar om att du ska trivas oavsett vart du jobbar och vi erbjuder en konkurrens-kraftig lön och bästa möjliga service. Hos Medlink omfattas du av vår Ansvarsförsäkring och om du skulle skada dig under arbetstid eller på väg till eller från arbetet, så omfattas du av vår Trygghetsförsäkring vid arbetsskada.
Hos Medlink får du en egen dedikerad bemanningsansvarig som kommer att hålla kontakt med dig och hjälpa dig med såväl smått som stort. Din bemanningsansvarig har som sin främsta uppgift att hjälpa dig att hitta uppdrag som matchar det du önskar och vill ha. Självklart hjälper vi vid behov till med att hitta ett bra och trivsamt boende där du kan känna dig som hemma, och vi hjälper dig förstås också att planera och boka in resor. Inför ditt uppdrag som bemanningssjuksköterska får du all information du behöver, och har du frågor når du oss enkelt via vårt journummer. Vi svarar dygnet runt, 365 dagar om året.

VÅRA LEDORD BLIR DINA
Vi har ett av Sveriges största nätverk av legitimerade sjuksköterskor och alla är lika viktiga för oss och vårdsituationen i landet. Kvalitet, engagemang och service är våra ledord. Som konsult är du vår främsta och absolut viktigaste tillgång. Som bemanningssjuksköterska är du Medlink̊s viktigaste ambassadör på arbetsplatsen, och du är Medlinks ansikte utåt. Hos oss får du bra lön, bra villkor och bra arbetsmiljö. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska trivas att arbeta för oss. Vi kommer att lyssna på dig och engagera oss i det du säger, gör eller behöver. Vi kommer att ge dig ständig återkoppling genom att fråga hur du har det på din arbetsplats och om vi kan göra något för dig. Vi kommer alltid att visa vår uppskattning när du levererar våra ledord ute på arbetsplatsen. Vi kommer att anstränga oss hårt för att du verkligen ska trivas med att vara en del av Medlink.

VILL DU BLI EN AV OSS?
Vill du veta mer om oss, eller har du frågor inför din ansökan som konsultande sjuksköterska? Välkommen att kontakta oss redan idag!

 

 

 

 

Dela detta jobb

logga
SJUKSKÖTERSKA – UPPDRAG I HELA SVERIGE!

Medlink Nordic AB