karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Serviceinriktad Receptionist för extrajobb

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-02-26

Ansök nu

Serviceinriktad Receptionist för extrajobb

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


För kunds räkning söker vi serviceinriktade och kundvänliga Receptionist som kommer arbeta vid behov.

Som Receptionist hos vår kund arbetar du främst med:

  • Telefonhantering 
  • Mejlhantering
  • Kundmottagning och kontorsservice

Vår kund erbjuder en ljus och inbjudande arbetsmiljö där du är företagets ansikte utåt samt första kontakt över telefon och vid fysiska besök. Arbetstiderna är förlagda till dagtid där du bokas ett par till flertalet tillfällen varje månad. 

Din profil

För att söka denna tjänst har du en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Du är flexibel och kan komma in och jobba med kort varsel. Utöver detta har du ett stort intresse för service och kundhantering, du trivs med att arbeta självständigt och är en naturligt trevlig och serviceinriktad person. Du som söker tjänsten bör även ha ett gott ordningssinne samt trivas med att ta ansvar.

Att du är pålitlig, kommunikativ och en god lagspelare ser vi som självklart, likaså att du är flexibel och har förmågan att hantera ett högre arbetstempo. Du har även god telefon-, mail-, och datorvana samt talar och skriver flytande svenska och engelska.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Växjö
Omfattning: Timmar/vid behov
Övrigt: Intyg AHS om minst 50% måste kunna uppvisas

Dela detta jobb

Serviceinriktad Receptionist för extrajobb

Eterni Sweden AB