karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Runners och diskplock till Båstad Hamnrestauranger

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2023-04-16

Ansök nu

Runners och diskplock till Båstad Hamnrestauranger

Upptäck det fantastiska säsongslivet och skapa minnen för livet! Vi är nu ute efter att stärka upp vårt team på Båstad Hamnrestauranger inför sommaren och är på jakt efter några drivna runners som är sugna på en sommar i fantastiska Båstad med start till midsommar.

Du som söker jobbet som runner ska ha ett leende som smittar och ett intresse av att ge våra gäster bästa möjliga service. Du ska gilla att jobba i högt tempo med arbetsuppgifter som kan vara både fysiskt och psykiskt krävande. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och jobba i team.

Arbetet innebär att plocka undan disk från borden, samt att hålla restaurangen presentabel.
Presentera och servera mat och dryck till gästerna. Du kommer att med ditt glada humör och din unika personlighet kunna skapa en varm och trevlig atmosfär för både dina arbetskamrater och gästerna. Du behöver vara öppen för flexibilitet i hur arbetet ska utföras efter restaurangens behov.

Det krävs ingen erfarenhet inom branschen då vi utbildar internt. Vi erbjuder personlig utveckling och möjligheten att få utvecklas inom företaget.

Vi söker dig som är i ålder 16-20 år.

Som säsongsanställd hos oss blir du en del av ett team med en unik sammanhållning, det är därför många i personalen återkommer säsong efter säsong. Vi är anslutna till Visita, erbjuder friskvård och vi har grymt god personalmat.

Vi söker drivna, engagerade och positiva personer, gärna med boende i eller i närheten av Båstad.

Är du en av stjärnorna vi söker inför sommaren 2023? Sök nu!

www.bastadhamnrestauranger.nu

Båstad Hamnrestauranger AB består av Fiskekajen, Badkrukan Beachclub, Bahia och Bahia Lounge. Kolla även in våra instagram @badkrukanbeachclub @fiskekajen @bahia_bastad

Dela detta jobb

Runners och diskplock till Båstad Hamnrestauranger

Yobber AB