karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Rekryteringsassistent till PerformIQ

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-12-23

Ansök nu

Rekryteringsassistent till PerformIQ

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta med rekrytering vid sidan av studierna eller din idrottskarriär? Vill du till ett företag där idrotten står högt i fokus och där stark dedikation samt vinnarinstinkt genomsyrar organisationen? Då kan du vara just den lagspelaren vi saknar till vårt framgångsrika team i Örebro.

TJÄNSTEBESKRIVNING & ERBJUDANDE

Örebrokontoret har nu öppnat transferfönstret och söker ännu en rekryteringsassistent på deltid för att bidra till vår fortsatta tillväxt. PerformIQ kombinerar det bästa från idrotten med näringslivet genom att hjälpa företag och organisationer med personallösningar inom rekrytering och bemanning.

I rollen som rekryterings-/bemanningsassistent får du möjlighet att vara behjälplig i rekryteringsprocessens alla delar. Du arbetar och samarbetar nära våra konsultchefer och rekryteringskonsulter med såväl administrativa uppgifter som att ha kontakt med konsulter, kandidater och kunder. En arbetsdag kan innebära ett brett spann av arbetsuppgifter som bland annat innefattar:

• Göra urval av ansökningar
• Genomföra telefonintervjuer och boka intervjuer
• Referenstagningar
• Upprätta anställningsavtal
• Schemaläggning för våra konsulter

Rollen är varierande och innebär stort eget ansvar som kommer att ge dig goda kunskaper inom rekryteringsprocessen och andra personalrelaterade arbetsuppgifter. Kontoret i Örebro startades hösten 2016 och har haft en härlig framgångsresa. Vi är ett tajt sammansvetsat team som är passionerade för det vi gör och som alltid ställer upp för varandra. Här trivs du som har en stark vinnaranda men samtidigt en hög prestigelöshet.

PERSONPROFIL

Vi söker dig som vill arbeta ca 2–3 dagar i veckan vid sidan av studierna eller din idrottskarriär. För att lyckas i rollen krävs vidare:

• Att du har god datorvana och trivs med att arbeta med telefonen som verktyg
• Har erfarenhet av serviceinriktade arbeten
• Har minst 1 år kvar av dina studier/spelarkontrakt
• Har en hög ambitionsnivå, är självständig i ditt arbete och tar ansvar för dina arbetsuppgifter
• Att du har en stark servicekänsla och är tydlig i din kommunikation

Tjänsten passar dig som är flexibel och därmed trivs med en varierad arbetsdag som kan innehålla en hel del tvära kast. Du är en problemlösare som är stabil och är van vid att hålla huvudet kallt och prioritera rätt även vid situationer under press. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som rekryterings-/bemanningsassistent.

ÖVRIGT

Start: Omgående
Omfattning: Deltid
Arbetstid: varierade arbetstider förlagd måndag till fredag 8-17
Plats: Örebro

Eventuella frågor om tjänsten eller PerformIQ besvaras av rekryteringskonsult Camilla Aurell, på nummer 073-353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

OM PERFORMIQ

PerformIQ är i tillväxtfas med stort fokus på att ta nya marknadsandelar. Då samtliga lagkamrater har en idrottslig bakgrund präglas vår kultur av en stark laganda, idrottsaktiviteter och en vinnarinstinkt utöver det vanliga! Hos oss får du en stimulerande och ansvarsfull tjänst i ett företag med unik inriktning. Vi har högt i tak och värderar alla lagkamrater lika högt.

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra lagkamrater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Dela detta jobb

logo
Rekryteringsassistent till PerformIQ

PerformIQ