karriarguiden.se

logga

Registrator sökes till kommun

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-10-23

Ansök nu

Registrator sökes till kommun

Just nu söker vi en registrator till kommun i nordöstra Stockholm med start så snart som möjligt. Har du erfarenhet som registrator och har goda kunskaper i digitala ärendehanteringssystem? Välkommen in med ansökan!

Arbetsbeskrivning

Du kommer arbeta på kontoret som arbetar med miljö- och stadsbyggnad. Du kommer arbeta med registrering och kvalitetssäkring av ärenden med tyngdpunkt på bygglov (registrering sker i 2 digitala ärendehanteringssystem ByggR och Ecos). Vidare kommer du att arbeta med utlämning av allmänna handlingar (digitala och fysiska) -Arkivering. Kontoret befinner sig i ett skede av förändring då vi övergått till digital hantering av handlingar, utvecklar digitalt arkiv och inför e-tjänster.

Vem är du?

  • Avslutad gymnasieutbildad, meriterande är om du har relevant högskoleutbildning
  • Arbetslivserfarenhet som registrator eller liknande arbete
  • Erfarenhet av digitala ärende- och dokumenthanteringssystem

Meriterande är om du har kunskaper i kommunal- och förvaltningsrättsliga frågor samt i offentlighets- och sekretessbestämmelser.

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på heltid 100% eller deltid 80%. Uppdraget löper till och med 2020-12-31, med god chans till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Dela detta jobb

logga
Registrator sökes till kommun

Jurek