karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Receptionist till City Office WTC

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-02-12

Ansök nu

Receptionist till City Office WTC

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


RECEPTIONIST HOS CITY OFFICE WTC 

Är du en utpräglad serviceperson som älskar att ge service i världsklass. Trivs du med att den ena dagen inte är den andra lik och att din vardag fylls med samtal, besök, administration och roliga kundaktiviteter. Då kan detta vara jobbet för dig!

Vi söker nu dig som tidigare har arbetet i en servicepräglad roll där du är van vid att agera ansiktet utåt och som varje dag vill ge företagets kunder och deras kunder bästa servicen. Vår kund City Office WTC, ett centralt beläget kontorshotell, stärker nu upp sitt befintliga team med ytterligare en kollega för att kunna möta bolagets tillväxt. 

ARBETSUPPGIFTER
Rollen är bred och innebär en varierande vardag där arbetsuppgifter såsom bland annat omvårdnad av lokalerna, ta emot besökare, svarar i telefon, planera, administration samt förbereda och genomföra marknadsaktiviteter ingår. Kundservice är självklart i fokus i samtliga arbetsuppgifter och då vardagen är varierande och servicenivån är hög trivs du med just variation och vikten av att kunna göra omprioriteringar är viktig. 

Nedan arbetsuppgifter är vanligt förekommande: 

 • Växelarbete

 • Besöksmottagning

 • Omvårdnad av allmänna utrymmen 

 • Allmän kontorsservice

 • Visst tekniskt arbete tillhörande konferensrum 

 • Bokning av mötesrum

 • Bistå vid kund och marknadsaktiviteter

 • Administration

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att passa in i rollen, teamet och i företagskulturen på City Office WTC är du ansvarstagande, initiativtagande, anpassningsbar och håller en hög servicegrad. Du trivs i en social tillvaro där du dagligen har kontakten med företagets kunder och där du servar, stöttar och underlättar i deras vardag. Att varje kund möts med ett leende och ett hej är en självklarhet för dig. Din positiva och flexibla inställning gör att du med enkelhet pendlar mellan olika typer av arbetsuppgifter. Du är van vid att samarbeta med andra och din prestigelöshet gör att du inte är rädd för att hugga i där det behövs. Arbetstempot är högt och du rör dig mycket i företagets lokaler. 

För att passa in i rollen har du tidigare erfarenhet av:

 • Utpräglat serviceyrke

 • Kundkontakt 

 • God data- och systemvana

 • Administrativ erfarenhet

 • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som receptionist/värd är ett konsultuppdrag på deltid och passar perfekt att kombinera med ett annat jobb eller studier. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som uthyrd konsult ute hos vår kund City Office WTC i centrala Stockholm
ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Göran Göggezer på. Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR. 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela detta jobb

Receptionist till City Office WTC

Eterni Sweden AB