karriarguiden.se

Mekanik ingenjör med kompetens inom sheet metal konstruktion

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2020-10-28

Ansök nu

Mekanik ingenjör med kompetens inom sheet metal konstruktion

På Modis söker vi ständigt efter ingenjörer med bakgrund inom maskinteknik, mekanik, konstruktion, design och CAD. Vill du vara med och designa och utveckla framtidens produkter? Läs då vidare!

Vad kommer du att jobba med?

Som konsult hos Modis kommer du att ha möjlighet att jobba med såväl stora som små organisationer och uppdrag. I dina arbetsuppgifter kan typiskt sett ingå att ta fram konstruktioner, tillverkningsunderlag, arbeta med problemlösning, produktutveckling, Du kan tillhöra ett tvärfunktionellt team vilket innebär att du har kontaktytor både på andra avdelningar men även utanför företagen. Från Modis mälardalen jobbar vi med kunder i Västerås, Eskilstuna, Köping, Ludvika med omnejd.

Vem är du som person?

Om du gillar teknik och är en lagspelare med förmåga att leverera goda resultat, då kommer du passa in hos oss! Du har högskole- eller civilingenjörsutbildning inom, design, maskin, mekanik. Vi tror att du har minst 8 års erfarenhet sen tidigare för att trivas i denna roll. Vidare är du en person som värdesätter att göra ett bra jobb och som tar ansvar för sin uppgift.

Specifika kompetenser och erfarenheter vi söker just nu.

      •  Erfarenhet av konstruktion i tunnplåt av rostfritt stål (sheet metal)

  • Solid works
  • Erfarenhet av konstruktion av olika låsmoduler, spanjoletter etc.

I övrigt är du framåt och har du god kommunikationsförmåga. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift, är ett krav. Du är nyfiken, driven och initiativtagande med fokus på problemlösning och när det kommer till detaljer är du mycket noggrann. Att du har förmågan att arbeta strukturerat och hantera parallella arbetsuppgifter. Erfarenhet inom teknisk produktutveckling och en fortsatt önskan att kunna få utveckla dina förmågor ytterligare inom olika områden och branscher är meriterande. Då du kommer att arbeta som konsult ser vi att du är professionell i ditt bemötande såväl internt som externt, en Modis-ambassadör helt enkelt.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser Inom IT, Engineering och Life Science. våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa, Asien med över 100 kontor och med mer än 35 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant?

Då ska du söka till oss så snart som möjligt! Tjänsten avser en tillsvidareanställning i vårt konsultteam på Modis. Ansök genom länken nedan eller att du helt enkelt ringer eller kontaktar oss.

Kontakt

Vill du bli en del av Modis eller vill veta mer om de tjänster och uppdrag som vi erbjuder, ta gärna kontakt med ansvarig Business Manager, Gustav Tenerz 073-68 47 007, Gustav.Tenerz@modis.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Mekanik ingenjör med kompetens inom sheet metal konstruktion

Modis Sweden AB