karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Medarbetare till representationsvåning (behovsanställning)

Ort
Utgår

2023-02-17

Ansök nu

Medarbetare till representationsvåning (behovsanställning)

Carnegie är nästan sedan ett sekel en av Nordens främsta finansiella rådgivare och förvaltare. Våra olika verksamheter tillhör, var för sig, marknadsledarna inom respektive område och tillsammans bygger enheterna en värdeskapande affärsdynamik för våra kunder. På Carnegie arbetar experter inom kapitalanskaffning, analys och aktiemäkleri, samt specialister inom förmögenhetsrådgivning och förvaltning, för att vägleda våra kunder till bättre affärer. Carnegie har i Sverige ca 400 medarbetare. Du hittar mer information på: www.carnegie.se

På Carnegies konferens- och receptionsavdelning hålls företagets möten samt konferenser i olika former och storlekar, en vanlig månad sköter verksamheten om ca 1200 bokningar. Verksamheten är belägen på högsta våningen på Regeringsgatan 56 i ljusa lokaler med utsikt över Stockholms tak.

Vi söker nu efter dig som har ett gott handlag för service och servering och som önskar ett deltidsuppdrag vid sidan av t ex studier, i kombination med annat uppdrag eller att jobba extra för att du gillar fart och mötet med människor. Arbetstiden är behovsstyrd och förekommer primärt på vardagskvällar men även dagtid kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som har hög servicekänsla och öga för detaljer. Vi önskar att du har förmåga att ta egna initiativ och hjälpa till där det behövs. Du bör vara prestigelös och strukturerad med en stark ansvarskänsla och tar dig an problem med en positiv inställning.

Du behöver ha följande kompetenser

  • Utbildning/arbetslivserfarenhet inom hotell och restaurang
  • Tidigare serveringsvana från á la carte samt buffé är ett krav
  • Minst två års erfarenhet från servering
  • Erfarenhet av mötesteknik

I rollen fokuserar du på att ge Carnegies besökande kunder en högkvalitativ mötesservice tillsammans med dina kollegor. Ditt arbete går i första hand ut på att under kvällar förbereda lokaler och servera våra gäster middagar, vara behjälplig under mingelaktiviteter samt förbereda andra arrangemang på kvällstid. Du kommer om du arbetar dagtid att hjälpa till och färdigställa möteslokaler, förbereda och ställa fram frukost, lunch och fika samt vara på andra sätt behjälplig i verksamheten. Teamet ansvarar för 20 mötesrum samt en hörsal där det förutom möten även hålls event, seminarier och middagar. Vi jobbar i bokningssystemet Lega Online för att administrera och hålla koll på vad som behöver göras för stunden. Tempot är periodvis högt och du behöver kunna prioritera och vara kommunikativ i ditt sätt under dina arbetspass. Arbetet är rörligt/fysiskt och över en dag kommer du troligtvis att gå ett par tusen steg. Vi önskar att du har möjligheten att arbeta minst 2 pass per månad. Du kommer att få egna arbetskläder då vi jobbar i enhetliga kläder.

Dela detta jobb

Medarbetare till representationsvåning (behovsanställning)

Carnegie Investment Bank AB