karriarguiden.se

Kungsör är en trevlig stad mitt i den expansiva mälardalsregionen som lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt och en kunglig historia. Här är det nära till fantastisk natur, Mälarens vatten och ett aktivt fritidsliv. Kungsörs kommun är en spännande arbetsplats som präglas av en dynamisk och modern organisation. Som medarbetare hos oss har du nära till kollegor, chefer och beslutsvägar vilket ger dig goda förutsättningar att samverka, påverka och utveckla.

Verksamheten inom Kung Karls skola ska präglas av trygghet, lärande, trivsel och arbetsglädje där elevens kunskapsutveckling och sociala utveckling är i centrum. Som lärarvikarie har du därför en viktig roll under elevens skoltid.

Kung Karls skola är en grundskola i Kungsör med elever i årskurserna 4-9. Alla elever på Kung Karls skola har tillgång till ett eget läroverktyg, där årskurserna 4-6 använder sig av iPads och årskurserna 7-9 använder Chromebooks. Kung Karls skola är en mobilfri skola vilket innebär att alla elever lämnar in sina mobiler innan skoldagen börjar och hämtar ut dem när skoldagen är slut.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare hos oss är din huvudsakliga uppgift att undervisa i engelska i årskurs 6. I arbetet ingår även planering, genomförande och utvärdering av undervisningen såväl enskilt som i samarbete med arbetslag och andra kollegor. I arbetsuppgifterna ingår även mentorskap. En viktig del i arbetet är att systematiskt följa elevernas kunskapsutveckling. Du arbetar enligt gällande rutiner för individuella utvecklingsplaner och skriftliga omdömen. Du verkar för att skapa en klassrumssituation där alla elever kan lyckas utifrån sina förutsättningar. Du ansvar även för att samverka med kollegor, elevhälsan, elever och vårdnadshavare för att skapa en trygg och utvecklande miljö för eleverna.

KVALIFIKATIONER
Till det här jobbet söker vi i första hand dig med lärarlegitimation och behörighet att undervisa åk 6 engelska men har du annan relevant erfarenhet är du varmt välkommen att söka tjänsten!

För oss är det viktigaste att du har tydligt elevfokus. Vi söker dig som har ett naturligt coachande, motiverande och engagerande arbetssätt. Vi förväntar oss att du skapar en trygg lärandemiljö som bygger på ömsesidig respekt och kommunikation. Vidare ska du ha ett väl fungerande samarbete med såväl elever som vårdnadshavare och kollegor för att bidra till en god samverkan på arbetsplatsen.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökanden.
Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Lärare i engelska till Kung Karls skola åk 4-9

Ansök nu

Dela detta jobb