karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Koordinator till ett spännande uppdrag!

Företag Devotum
Ort
Utgår

2023-02-17

Ansök nu

Koordinator till ett spännande uppdrag!

För vår kunds räkning söker vi dig som vill ansvara för planeringen, utförandet och sammanställningen av möten. Uppdragets omfattning är uppskattat till 50% och förväntas starta 2023-01-30 och pågå t.o.m. 2023-12-31.

Uppdragsbeskrivning:
Vår kund letar just nu efter en administratör som kommer att arbeta på avdelningen affärsstöd. Aktuellt uppdrag består i en administratörstjänst på 50% och arbetstiden förläggs måndag till fredag. Uppdraget utgår från vår kunds centrala kontor, men det finns även möjligheten till att göra vissa arbetsuppgifter hemifrån. 

Arbetsuppgifter:

  • Bokning och planering av konferenser

  • Sköta minnesanteckningar och dagordningar under möten

  • skicka kallelser och påminnelser till möten

  • rumsbokningar

Sammanfattningsvis är det allt som rör förberedelserna innan ett möte, anteckningar under mötet och sammanställningen efter. 

Din profil 
Vår kund ser gärna att du är en strukturerad person. Att du alltid strävar efter att ge en hög servicenivå och att du är energisk. För att trivas i rollen bör du också vara flexibel och stresstålig. 

Vår kund ser gärna att du har arbetslivserfarenhet av att skriva minnesanteckningar, skicka kallelser och mötesinbjudningar. Att du besitter goda kunskaper i Svenska, i både tal och skrift. Även att du har goda kunskaper i officepaketet, teams och sharepointlösningar.

Övrig information 

Start: 2023-01-30
Placering: Centrala Göteborg
Omfattning: 50%

Ansökan
Låter uppdraget intressant? Skicka in din ansökan snarast då urvalsarbetet och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV samt svara på några frågor. De kandidater som bäst matchar rollen kommer telefonintervjuas och sedan bli kallade till en intervju hos oss på Devotum. Nästa steg är en intervju hos vår kund. Referenstagning på slutkandidater är en del av processen.

Har du några frågor om uppdraget är du välkommen att höra av dig till Sanna Jurén på 0728978265.

Dela detta jobb

logo
Koordinator till ett spännande uppdrag!

Devotum