karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kockar till Bahia; Båstads mest omtyckta bod

Ansök nu

Kockar till Bahia; Båstads mest omtyckta bod

Upptäck det fantastiska säsongslivet och skapa minnen för livet på vårt excentriska streetfood-ställe Bahia! Vi är nu ute efter att stärka upp vårt team inför sommaren och är på jakt efter några vassa, kreativa kockar som är sugna på en sommar i fantastiska Båstad med start till midsommar.

Vi letar efter dig som är driven, pigg och kreativ som person. Du har en brinnande passion för kök och matlagning som får gästen att tappa hakan. Du är stark på egen hand men är samtidigt en formidabel teamplayer. Matglädje och kamratskap är helt enkelt tydliga delar av din personlighet.

Du älskar servicebranschen och är beredd att ge personlig service utöver det vanliga. Förutom uppgifterna i köket hjälps vi tillsammans åt att hålla rent och snyggt ute bland gästerna. Du trivs och frodas i en livlig miljö med högt tempo och vill vara med att bygga vidare Bahia som Båstads populäraste mathak.

Som säsongsanställd hos oss blir du en del av ett team med en unik sammanhållning, det är därför många i personalen återkommer säsong efter säsong. Vi är anslutna till Visita, erbjuder friskvård och vi har grymt god personalmat.

Vi söker drivna, engagerade och positiva personer, gärna med boende i eller i närheten av Båstad och gärna med erfarenhet av att jobba inom restaurang eller café.

Är du en av stjärnorna vi söker inför sommaren 2023? Sök nu!

www.bastadhamnrestauranger.nu

Båstad Hamnrestauranger AB består av Fiskekajen, Badkrukan Beachclub, Bahia och Bahia Lounge. Kolla även in våra instagram @badkrukanbeachclub @fiskekajen @bahia_bastad

Dela detta jobb

Kockar till Bahia; Båstads mest omtyckta bod

Yobber AB