karriarguiden.se

IT Tekniker First Line

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2020-10-28

Ansök nu

IT Tekniker First Line

Gillar du teknik och brinner för att hjälpa folk?

Sätter du dig framför datorn direkt när du kommer hem?

Då har vi det perfekta jobbet för dig!

Arbetsbeskrivning

Vi söker för kundens räkning en support tekniker till deras första linje. Du kommer att sitta i ett större team och supporterar inringande aktörer via telefon med deras IT-relaterade frågor. I rollen kommer du att supportera i ärenden mellan högt och lågt. För denna roll söker vi efter dig som är stresstålig samt gillar problemlösning.

Frågor som kan komma in kan variera från enklare lösenordsbyten till VPN och office frågor.

Denna tjänst är kommer kräva att du kommer jobba på kvällar, nätter och helger så du ska inte ha något problem att anpassa ditt schema och vara flexibel som person.

Vem är du:

Som person har du ett brinnande intresse för IT och har du en IT-relaterad gymnasie- eller YH-utbildning så ses det som meriterande. Även arbetslivserfarenhet från liknande roller ses också som mycket meriterande. Som person är du lösningsorienterad, tycker det är roligt att hjälpa andra, pedagogisk och social. Du har inga problem med att använda telefonen som ditt största arbetsredskap och du är flytande i svenska i både tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av VPN, Active Directory, fjärrstyrning, Windows eller Microsoft Office så ses det som mycket meriterande.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet, våra nätverk och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 600 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant?

Sök då in till oss på Modis så snart som möjligt! Vi hanterar ansökningar löpande. Du ansöker via vårat formulär på våran hemsida.

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Modis är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till peder.strom@Modis.se.

Dela detta jobb

IT Tekniker First Line

Modis Sweden AB