karriarguiden.se

logga

Iris söker en elevassistent till vuxenutbildning i Malmö!

Företag Iris
Ort
Utgår

2020-10-31

Ansök nu

Iris söker en elevassistent till vuxenutbildning i Malmö!

I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se.

Vill du vara med och bidra till att människor når sin fulla potential? Iris söker en elevassistent till vuxenutbildning i Malmö!

Vår verksamhet
Iris Utbildning gör vuxenutbildning för synsvaga och personer med hörselnedsättning på uppdrag av Malmö stad. Vi erbjuder SFI, grundläggande och gymnasiala kurser och vårt mål är att skapa de bästa förutsättningarna för våra elever inför deras nästa steg i livet. Vi levererar hög kvalitet, flexibilitet och individanpassning. 

Dina arbetsuppgifter och din profil
Tjänsten som elevassistent innebär att du ska stötta en elev som har en autismdiagnos samt grav synnedsättning. Detta innebär att du behöver vara pedagogisk och kunna individualisera lärandet. Vi vill att du har erfarenhet av att stödja elever i skolan med olika ämnen, framförallt matematik. Vi vill också att du har erfarenhet av elever med funktionsnedsättning. Om du har erfarenhet av att jobba med elever med synnedsättning och autism ser vi det som meriterande. Vidare vill vi att du är intresserad av elevens lärande och att utveckla dennes förmågor kring lärande. Samtidigt har du lätt för att arbeta i team och har god förmåga att driva ditt arbete framåt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vårt erbjudande 
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Tillsammans skapar vi en lärande organisation som ständigt ökar sin totala kompetens. 

Vi värnar en hållbar arbetsplats där alla ska känna arbetsglädje. Du kommer att få arbeta i en dynamisk miljö där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Vi har en gemensam värdegrund som bland annat innehåller våra koncerngemensamma etiska riktlinjer och vår pedagogiska plattform. Vi har kollektivavtal och konkurrenskraftiga förmåner. Iris Utbildning eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.  

Ytterligare information  
Tjänsten är en visstidsanställning på deltid till och med maj 2021. Du ska kunna arbeta mellan 10-20 timmar i veckan. Tillträde sker omgående. Lön enligt överenskommelse.  Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

För frågor kring tjänsten, kontakta regionchef på christer.ivarssonosterberg@iris.se.

För frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta iris.rekrytering@iris.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Iris söker en elevassistent till vuxenutbildning i Malmö!

Iris