karriarguiden.se

logga

Internkommunikatör till Ikano Bostad

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-10-25

Ansök nu

Internkommunikatör till Ikano Bostad

Vi letar efter en driven internkommunikatör som vill vara med och stärka Ikanos medarbetarengagemang. Den här tjänsten är ett vikariat från oktober 2020 till september 2021.

Arbetsbeskrivning

Stötta organisationen med den interna kommunikationen

Ditt huvudsakliga uppdrag är att tillhandahålla stöd, verktyg och expertis inom internkommunikation som engagerar och ger våra ledare och medarbetare rätt förutsättningar att nå företagets mål. Du bygger kommunikationskompetens internt och skapar vi-känsla i företaget genom god kommunikation. Hos oss blir du spindeln i nätet som ser till att vi når ut med rätt budskap för att skapa ett ännu högre engagemang hos våra medarbetare.

- Skapa budskap utifrån organisationens aktuella strategi, mål och behov och se till att det når ut
- Löpande skriva interna nyheter och sprida dem i interna kanaler
- Administrera våra interna kanaler, t.ex. vårt intranät och interna Instagramkonto.
- Stötta HR i kultur- och förändringsarbete
- Arbeta med att stärka vårt arbetsgivarvarumärke
- Stötta medarbetare och chefer med kommunikationsverktyg, texter och presentationer

Som internkommunikatör blir du en del av kommunikationsavdelning med 11 personer och du rapporterar till kommunikationschefen.

Vårt erbjudande

Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll, och utifrån din kompetens får du möjlighet att utveckla vår internkommunikation. På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!

Är du rätt för Ikano Bostad?

Vi söker en person med följande kompetenser och erfarenheter:

- Skriver obehindrat på svenska och engelska
- Kan göra lättare redigering av bilder (beskära, lägga på text)
- Erfarenhet av att editera intranät eller hemsidor
- Minst tre års erfarenhet i en motsvarande roll
- Mycket god stilistisk förmåga – kan göra svåra budskap enkla
- Öga för layout  

 

 

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Du är nyfiken och kreativ, prestigelös och samarbetsinriktad. Dessutom gillar du högt tempo och ett agilt arbetssätt. Vi vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökande som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald.

Bli en del av oss

Vi samarbetar med Jurek Marketing & Communication i detta uppdrag. Varmt välkommen med din ansökan via länken nedan. Mer information om tjänsten ges av Jurek Marketing & Communication, lotta.kohler@jurek.se eller martina.alexandersson@jurek.se.  Vi kallar till intervjuer löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om oss

Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som startades av IKEA:s grundare. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.

Dela detta jobb

logga
Internkommunikatör till Ikano Bostad

Jurek