karriarguiden.se

HR-Partner till SIS

Har du erfarenhet av att arbeta med kompetensförsörjningsfrågor, rekrytering och onboarding och vill nyttja din kompetens samtidigt som du får inblick i bredare HR-arbete? Då har vi en roll som HR-Partner som kan passa dig!

Uppdraget
Som HR-partner på SIS är dina arbetsuppgifter såväl operativa som strategiska. Du arbetar nära organisationen och har många kontaktytor. Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara inom områdena kompetensförsörjning, rekrytering och onboardning men du kan också komma att arbeta med andra frågor inom HR-området.

Du fungerar som stöd för våra chefer och övriga organisationen inom i huvudsak kompetensförsörjning och rekrytering. Du är van vid ett coachande förhållningssätt och tar stort ansvar för dina ansvarsområden/arbetsuppgifter. Utöver detta kommer du att arbeta med att utveckla arbetssätt och processer, främst inom dina fokusområden. Under de kommande åren har vi flera spännande utmaningar där du kan komma att bli involverad.

Du rapporterar till SIS HR-chef och samarbetar med ytterligare en HR-Partner och en personaladministratör.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har akademisk examen inom HR-området och flerårig erfarenhet av arbete inom kompetensförsörjning, rekrytering och onboarding. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet/kunskap inom hela HR-området. Du är van att stötta och coacha såväl juniora som seniora chefer inom dina arbetsområden.

Du har bred erfarenhet inom kompetensförsörjningsområdet och har förståelse för helheten. T ex ser vi gärna att du drivit ett kompetensförsörjningsprojekt och även arbetat med implementering av detta i en verksamhet. Du kan också ha arbetat med behovsanalys och/eller kompetenskartläggning tillsammans med chefer i en organisation.

Inom rekrytering har du jobbat strukturerat och systematiskt med ansvar för hela processen och det är meriterande om du är certifierad och van användare av testverktygen MAP och Matrigma.

Du är van användare av vanligt förekommande IT-stöd, t ex Office-paketet och någon form av rekryteringsverktyg. Du behöver även ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Som person är du uthållig i bemärkelsen att du har förmågan att se resultat långsiktigt. Att tänka strategiskt, se möjligheter och våga utmana gamla mönster faller sig naturligt för dig. Du har god kommunikationsförmåga och är en teamspelare.

Ytterligare information
För mer information kontakta HR-chef Madeleine Koch, 08-555 522 08.

Sista ansökningsdag är 2021-10-24. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Dela detta jobb

HR-Partner till SIS

Svenska institutet för standarder