karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

HR Business Partner till Dachser

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-02

Ansök nu

HR Business Partner till Dachser

Lockas du av ett varierat arbete där du får chansen att forma rollen på sikt? Är du därtill en självständig person som uppskattar att driva dina arbetsuppgifter framåt själv? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Dachser.

Om företaget

Dachser är ett av Europas största logistikföretag och erbjuder allt ifrån system och chartertransport samt sjö-och flygfrakt till mer komplicerad kontraktslogistik. Företaget arbetar med att leverera moderna, effektiva och IT-drivna logistiklösningar. Dachser växer och söker nu dig som vill vara med och säkerställa framgången framåt genom att stötta deras platskontor i Göteborg och Malmö. Vi berättar mer om företaget vid en intervju.

Arbetsuppgifter

I rollen som Hr Business Partner blir du erbjuden en varierad tjänst med goda kompetensutvecklingsmöjligheter på sikt. Dina huvsakliga arbetsuppgifter inkluderar att stötta chefer vid rekrytering och onboarding, driva arbetsrättsliga processer och förhandlingar samt att delta i diverse projekt för att utveckla Dachser i Sverige. Därtill arbetar du på ett kreativt sätt för att driva employer branding kampanjer och rekrytera via sociala medier. Du är placerad på platskontoret i Göteborg, men du stöttar Dachsers verksamheter i hela Sverige, med fokus på Malmö och Göteborg. Här blir du en del av ett team på två kollegor och du rapporterar till HR chefen i Sverige.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Minst ett års arbetslivserfarenhet av HR och rekrytering
• Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
• B-körkort

För att trivas i rollen ser vi att du som söker är en social person som är duktig på att bygga långsiktiga relationer och har lätt för att skaffa nya kontakter. Därtill tar du stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet blir bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid. I den här rollen förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det är också i en sådan roll som du trivs bäst. Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta i gång och driva projekt framåt.

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

logo
HR Business Partner till Dachser

Bravura