karriarguiden.se

Group Financial Controller till Euroflorist i Malmö

Företag Mpya Finance
Ort
Utgår

2020-10-24

Ansök nu

Group Financial Controller till Euroflorist i Malmö

Euroflorist söker nu en Group Financial Controller som kommer att arbeta i en ganska bred roll med koncernredovisning, konsolidering samt även Treasury och skatt. Den här tjänsten passar dig som har erfarenhet av en liknande roll eller har arbetat på en revisionsbyrå och har kommit i kontakt med koncernredovisning och konsolidering.

På Euroflorist erbjuds du en positiv och dynamisk miljö med engagerade kollegor som brinner för bolaget och dess produkter. Som Group Financial Controller ingår du i Group Finance och rapporterar till CFO. Tjänsten innebär även internationella kontakter och ett mindre antal resor kan förekomma. Du är placerad på Euroflorists härliga huvudkontor i Limhamn. Som Group Financial Controller blir du en del av laget som fortsätter utveckla Euroflorists ekonomifunktion.

Huvudsakliga ansvarsområden:

 • Månadsbokslut för koncernen
 • Månadsrapportering till ledning och styrelse
 • Support till dotterbolagen i olika frågor
 • Cash Management
 • Årsredovisningar
 • Skatteberäkningar och inkomstdeklarationer
 • Koordinering av Transfer pricing policy
 • Involverad i finansrelaterade NAV projekt
 • Kontakt med revisorer
 • Systemansvarig för Aaro
 • Ad hoc analyser

Vem är du?
Du är civilekonom och har erfarenhet från koncernredovisning och/eller från IFRS inom internationella koncerner. Du har ett stort intresse för koncernredovisning och har sannolikt kommit i kontakt med något koncernrapporteringssystem som Aaro. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska. För att trivas i rollen är du en kommunikativ person med god samarbetsförmåga som stimuleras av ett högt tempo. Tjänsten innebär interaktion med många delar inom bolaget såväl internt som externt. Det är därför viktigt att du trivs med att interagera och kommunicera med olika människor på olika funktioner och nivåer. Du är flexibel och drivs av att förändra och förbättra.

Har vi väckt ditt intresse?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Euroflorist med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 0703-755075, kristina.bennet@mpya.se eller Johanna Andersson på tel. 0706-555730, johanna.andersson@mpya.se

Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

Group Financial Controller till Euroflorist i Malmö

Kristina Bennet

Malmö

Rekryteringskonsult

kristina.bennet@mpya.se

Vi ses på LinkedIn!

+46 70 375 50 75

Om Euroflorist Aktiebolag

Euroflorist är marknadsledande inom blomsterförmedling i Europa. Vi finns här för att hjälpa dig att få dina vänner, kollegor, nära och kära att känna sig glada, ihågkomna och uppmärksammade. Euroflorist var först med blomsterbud på internet 1995 och har idag ett nätverk med över 9 000 florister i 12 länder. Vi är ett dynamiskt företag med högt i tak och stort personligt ansvar.

Dela detta jobb

Group Financial Controller till Euroflorist i Malmö

Mpya Finance