karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Employer Branding - koordinator till DLA Piper

Ansök nu

Employer Branding - koordinator till DLA Piper

Vill du ta nästa steg i karriären och utvecklas tillsammans med oss? Vi utökar vårt HR-team och söker dig som har ett stort intresse för employer branding och marknadsföring.

Som Employer Branding-koordinator kommer du att, i nära samarbete med vår Employer Branding-specialist, arbeta med att driva och utveckla DLA Pipers arbetsgivarvarumärke. Du kommer att arbeta operativt med att marknadsföra advokatbyrån gentemot studenter och potentiella medarbetare genom att planera, genomföra och följa upp aktiviteter, event och arbetsmarknadsmässor. Som DLA Pipers ambassadör gentemot universitet, högskolor och gymnasieskolor har du en mycket viktig och social funktion med stort utrymme för nytänkande och kreativitet.

Du ingår i advokatbyråns HR-team med fyra kollegor som alla ansvarar för olika delar inom HR-området.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Arbeta operativt med att stärka DLA Pipers arbetsgivarvarumärke

  • Planera, koordinera och genomföra event mot studenter såsom arbetsmarknadsmässor, byråevent, sommarnotarieprogram etc.

  • Ansvara för kontakten med studenter, universitet och andra samarbetspartners

  • Rekrytering av studenttjänster såsom sommar- och vinternotarier

  • I nära samarbete med marknadsavdelningen och byråns interna studentgrupp planera för nya employer branding-satsningar och att stärka DLA Pipers varumärke i sociala medier

  • Vid behov, stötta inom våra andra områden inom HR

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en central, självständig och kreativ roll med goda utvecklingsmöjligheter. Vi sitter i moderna lokaler i centrala Stockholm och kontoret präglas av en varm och välkomnande kultur där alla ställer upp för varandra. Hos oss går personlig tillväxt hand i hand med professionell utveckling.

Din profil

Vi söker dig som har en högskoleutbildning med inriktning mot HR och marknad/kommunikation eller annan relevant utbildning. Du har ett par års erfarenhet av en liknande roll inom HR och Employer Branding. För att trivas i rollen ser vi framför oss att du är social och relationsskapande. Du har ett naturligt driv och förmåga att prioritera och planera effektivt, samt att arbeta mot tydliga mål. Som person är du noggrann, kommunikativ, lösningsorienterad och positiv!

Då vi verkar i en internationell miljö är det nödvändigt att du har en mycket god förmåga att utrycka dig såväl i tal som skrift på svenska och engelska.  

Din ansökan

Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, relevanta betyg och intyg. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Då urval och intervjuer kommer att ske löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information eller frågor är du välkommen att höra av dig till Emma Liljeqvist, Rekryteringsspecialist, emma.liljeqvist@se.dlapiper.com.

Varmt välkommen med din ansökan idag!

Om DLA Piper

DLA Piper är en av världens största advokatbyråer med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. Vi är specialister inom affärsjuridikens alla områden och vi har några av världens ledande bolag som klienter. På vårt kontor i centrala Stockholm är vi idag ca 250 medarbetare. Här blir du en del av en gemenskap som bygger på samarbete och stöttning. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på www.dlapiper.se.

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB is part of DLA Piper, a global law firm operating through various separate and distinct legal entities. Further information can be found at www.dlapiper.com.

 

Dela detta jobb

logo
Employer Branding - koordinator till DLA Piper

Advokatfirma DLA Piper Sweden Kommanditbolag