karriarguiden.se

Driftledare larm och säkerhet

Är du en fena på fastighetstekniska installationer och trivs med att arbeta tillsammans med andra för att tillgodose kundens behov? Vill du arbeta i ett av Sveriges friskaste företag? Nu söker vi en driftledare inom larm och säkerhet som delar vår passion för barnens bästa och som vill driva och utveckla SISAB till att bli ledande inom utbildningsmiljöer.

Rollen som Driftledare larm och säkerhet

Som Driftledare larm och säkerhet på SISAB ansvarar du för att leda och fördela arbetet i driftentreprenader gällande larm och säkerhet. Du ansvarar bl.a. för den dagliga driften av 650 kombilarm, 21.000 rörelsedetektorer, 14.000 elektroniska cylindrar och att 200.000 människor dagligen kan känna sig trygga. Du ingår i ett team om 16 personer där du har ett nära samarbete både med dina kollegor på avdelningen, så väl som med de andra avdelningarna som med externa entreprenörer och konsulter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för samordningen mellan kund, fastighetsavdelning och säkerhetsentreprenör.
  • Utföra egenkontroller på plats.
  • Teknisk sakkunnig i installationsfrågor och åtgärdsplanering.
  • Delta vid driftgenomgångar, samordnad provning, driftmöten och startmöten.
  • Uppföljning av statistik, identifiering av avvikelser, identifiera förbättringsåtgärder.
  • Säkerställa att rapporter och kontroller/revisioner genomförs, dokumenteras och följs upp.
  • Rollen innebär kontorsarbete med en hög närvaro i SISAB:s fastighetsbestånd.

Vem är du?

I den här rollen ser vi att du är serviceinriktad och har lätt för att etablera kontakter. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, du är resultatorienterad samtidigt som du är noggrann och har god vana i att arbeta i olika digitala stödsystem.

Vidare ser vi att du har:

  • Installationstekniksutbildning eller mångårig yrkeserfarenhet
  • Praktisk erfarenhet av fastighetstekniska installationer med fokus på säkerhetssystem
  • God samarbetsförmåga med vana att leda underleverantörer

Rollen kräver körkort B. 

Hej från din blivande chef

Jag heter Rolf Amble och är ansvarig för enheten Installation & Digital Teknik, vilket bl.a. innefattar IT, El, Styr & övervakning, AI, Transportsystem och Säkerhet. Ett team som i vår senaste medarbetarundersökning beskriver sitt jobb som meningsfyllt, utvecklande och att det är kul att gå till jobbet. Detta är jag verkligen stolt över då min starka övertygelse är att det är oerhört viktigt att kunna utmana varandra, ge feedback och våga misslyckas. För mig är det viktigt att våga, visa tillit, ta initiativ och att tänka framåt, men framför allt att man ska känna att man gör något bra för våra minsta medborgare och samhället i stort. Jag ser fram emot att läsa din ansökan.

SISAB erbjuder dig

På SISAB får du möjligheten att vara en del av ett värderingsstyrt bolag som arbetar aktivt med att skapa ett gemensamt synsätt och förhållningssätt. Vi är affärsmässiga, ansvarstagande och engagerade och dessa värderingar synliggörs genom vårt sätt att bemöta andra, vårt sätt att agera och fatta beslut.

Med hållbarhet och smarta lösningar i fokus får du vara med och bidra till att skapa inspirerande utbildningsmiljöer som formar framtidens Stockholm och ger barn och ungdomar bästa möjliga start.

Vi sitter i nya fina kontorslokaler vid Globen, Palmfelt Center. Förutom ett meningsfullt uppdrag får du en trygg arbetsgivare med ett uppskattat förmånspaket. Vill du vara en del av ett engagerat team med mycket skratt, då är SISAB företaget för dig! Vår målsättning är att spegla mångfalden i staden och ser gärna sökande med olika erfarenheter och bakgrund. 

Ansökan och Rekryteringsprocess

På SISAB använder vi oss av kompetensbaserad rekryteringsmetod och det ger oss möjlighet att göra en djupare bedömning för att kunna utläsa även framtida potential och inte enbart se till CV innehåll. För att kunna få en så pass rättvisande bild som möjligt blir det viktigt att undersöka personliga egenskaper som är viktiga i både arbetslivet och rollen. Därför ingår alltid arbetspsykologiska test i vår rekryteringsprocess. Ibland redan i samband med din ansökan. Detta fungerar som ett komplement och ger värdefullt beslutsunderlag för rekryterande chef.
Vi tycker också att det är viktigt att ha ett högt säkerhetstänk därför kan vi från tid till annan genomföra bakgrundskontroller av olika slag.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Vi arbetar löpande med urval så skicka in din ansökan snarast.  För mer information om tjänsten, kontakta Rolf Amble (Rekryterande chef) på 08-508 42230. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Marie Langheden (HR Business Partner) på 08-508 461 36.  

logga

Driftledare larm och säkerhet

Ansök nu

Dela detta jobb